Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, July 21, 2009

Besday Muhammad Shakir Nazim ke 5

Shakir & ayahShakir & Mama


Shakir dah happy la dpt potong kek..


Blueberry Cake



Baru sempat upload gambar ni hari ni..besday Shakir on 15/7/2009...
Aku pulak mesti beli kek tuk anak2 or hubby or diri sendiri..walau x raikan besar2 just potong kek,makan2 and amik foto wajib..sbb tu kira kenangan kan...itu la aku..

Shakir x sabar2 nak potong kek..x sempat nak tnggu kakak 2 org balik sekolah..dia mood x baik ni sbb demam hari ni...so byak la wish dia...
layannnn je la..

2 comments:

jalilah_jy said...

tahniah N keranaberjay buat blog
akak buka dlm gmail ni baru boleh buka blog kamu. kalu tidak depa kata address not found... teruskan memblog ya... mcm2 lagi tu nak kena masuk... ruang chat
lagu dll lagi tgok la dr blog aak tu amek jer dr situ...code dia kita cari la apa kita nak...

NJ said...

sorry kak ilah baru dan baca hari ni je comment akak ni....
ok N akan terus lagi belajar sampai terror..hhehehe..tq2