Yang sudi mengikuti disini..

Friday, September 17, 2010

Cerita raya ku

Salam Jumaat yg mulia dan dingin disini kerana hujan turun dgn lebat dah hampir sejam yg lalu...

Aku kat ofis sorang² la ni biasa la tu...dah lama x hapdet blog ni..penuh dah habuk sawang nak kena lap kejap ni..lama x berkunjung ke rumah teman² juga..maaf je la yer..tapi kat FB masih aktif..bukan apa kalau nak hapdet blog ni kena cari idea,kena tulis skit pjg,idea tu mcm x de la pulak..dan lg nak tepek pic..adui..letih nunggu pun ada..tu lah antara faktor² yg jadi agak malas jawapan nye..ke mmg malas kot..hahahah suker hati ler nak cakap apa pun...janji dah rajin kan diri kat sini kejap nak n3 citer beraya..yg x seberapa pun sbb hubby raya ke2 dah kena keja..sampai kehari ni belum cuti lg..sian hubby..turn dah tiba apa nak kata..redha je la..

Raya tahun ni pun aku buat persiapan simple dan mmg x de byak brg baru..baju baru mesti la kena ada kan ke..kata raya..kuih raya beli je la pun..2-3 jenis..kerepek² je lebih kan sbb bukan org dtg je..tapi anak² yg bercuti lama tu la..sendiri makan ar kan..sambil layan tv kat rumah..aku raya ke 4 dah keja jugak..

Antara kenangan raya aku nak share....

My raya picas...

Anak² ku sayang..majuk la pulak hero sorang tu..ermm

Father n doters

Kuih raya yg ada..ni 1st day raya...skrg ada la skit lg..

My 2 prince charming


Dirumah ku...adik dan abang ku yg ke 2 dgn SIL dan anak sedara

Beraya ke rumah bapa saudara hubby @ kg sg tiram

Nak citer lebih bab raya ni...aku lak kang yg hujan kat sini..sbb sedey sgt..x de istilah balik kg lg dalam diary raya kami...sbb both of our parents dah x de...cuma kirim doa di hari raya ni..semoga mereka dalam lindungan dan rahmat ALLAH damai disana...aminnn


So n3 stop dulu kat sini....jumpa lagi..tunggu mood rajin plak la ni..

Mohon maaf pada teman² yg ada beri kad raya tapi x sempat nak amik dan tepek kat sini..apa pun terimakasih pada semua yg mengingati diri ini...salam hariraya..maaf kan daku yer..

Apa pun aku adalah aku --> NJ




9 comments:

kak Erna said...

salam dan selamat hari raya NJ..
kita sama..kedua belah pihak dah tak de orang tua..
tapi akak tetap balik kampung pi rumah abang and kakak..tak boleh tak balik..rindu..rindu kan kampung..walaupun rumah dah kosong..

ilahjy said...

wah meriahnya raya N.. seronok kak ilah tgok..

kakcik said...

Salam N..

selamat hari raya.. nampak meriah juga suasana raya N.. kakcik juga yang tidak beraya... :(

eynda said...

Meriah sis....selamat hari raya...jalan2 ke shah alam singgah rumah eynda ye :-)

NJ said...

Kak erna
selamat hari raya kak..
hati mmg nak balik kak tapi bajet x sampai..dr jb nak ke aloq setaq bukan sikit2 bajet kak..rindu sgt2 pun
Kak ilahjy
Alhamdulillah kak..selamat hari raya kak..meriah kan anak2
kak ciks
Alhamdulillah kak..selamat hari raya kak..nape kak..x sihat lg ke..sian akak..sabar ek kak..
Eynda..
meriah kan dgn anak2 je la..selamat hari raya no.. insyallah kalau pg sana akan info nti..

Pn Kartini said...

Salam my lovely sis NJ

Raya ni Mesti meriahkan sis..:):)
sesekali berkumpul...
Yang pasti suka tgk anak2 happy jekk..:):)

Pe2,..selamat hari raya ..
maaf zahir batin../:)

ratusiput said...

selamat hari raye k.nj...ehehe....

CIKGU ZAM said...

salam kak,
selamat hari raya eidul fitr maaf zahir dan batin, woouuuuu gembira nampak, Alhamduliilah,

Ibuhani said...

Wah! Raya sakan ekk.........slmt hr raya N. Maaf zahir batin jugak :)