Yang sudi mengikuti disini..

Monday, November 1, 2010

9 Tahun sudah berlalu...

Salam Isnin tuk rakan blog ku semua...

Hari ni ter rajin kan diri sikit sbb nak n3 pun ulangtahun kelahiran puteri ke 3 ku... NORSHUKRINA BINTI SHUKOR...9 tahun yg lalu lahir kedunia..membawa kebahagiaan kepada kami berdua...seorang anak yg sgt comel..dgn berat 3.75...dgn reen juga aku dapat pengalaman melahirkan secara pembedahan...masa dalam kandungan aktif yg amat..kusangka kan lelaki..scan mmg x der chance nak nampak la jantina apa..semua anak² ku 4 org begitu..mmg malu nak show off masa scan tu...reen ni due dah over tapi x lahir lagi..so aku kena la admit ward biasa la tu adat perubatan kan..dah over due kena duk ward la..HSA la tempat aku bersalin ke 4 anak ku semua...sakit x kuat sgt lg tapi reen dah terrrbuang najis kat dalam perut so doktor amik keputusan aku harus dibedah segera tuk elak baby tu terminum air yg kurang elok tu plak nanti kan...so aku pun sambil baring menahan sakit yg boleh tahan lg time tu..sign je la..apa yg aku fikir masa tu nak baby aku selamat..buat je la apa pun wahai doktor...dan tepat jam 2 pagi lahir lah seorang puteri kedunia yg ku beri kan nama NORSHUKRINA...kerana sangka ku lelaki telah aku sediakan nama MUHAMMAD SHUKRIN atau SHAKIRIN.....nampak nya nama tu kiv jer la tuk cucu masa akan dtg kot..hahahaha...lama lg tu....balik citer bersalin tadi...bedah mmg x rasa la masa baby nak kuar tu kan bila dah kena bius...aku kena bius separuh badan...mmg sedar tapi x nampak la pun...bila dah kuar baby tu doktor bgtau aku dpt baby girl lg...syukur pada allah masa tu x kisah la baby girl ke boy ke janji sihat dan selamat...aminn..reen mmg sgt comel masa lahir..soo cute..x sempat lak nak snap pic lama time baby reen tu...sampai skrg pun cute n chubby dia ni..apa pun mama doakan reen akan menjadi anak yg solehah dan berjaya dalam pelajaran dimasa akan dtg mendapat pekerjaan yg baik tuk meneruskan hidup dimasa harapan...insyallah..reen mmg anak yg bijak dan loving...mama love u sayang

 Reen @ Jusco Permas beli brg² goddies..

Kek ni tuk share dgn kawan sekelas... from SDS

Special tuk family..kek ni order dgn Loyang Kuih..tq Leen


Goddies tuk kawan sekelas reen


Hepi la sudah reen..tadi b4 g sekolah posing dgn kek jap..hehe

Hari ni atas permintaan reen aku sediakan goodies tuk bawak kesekolah (dah antar tadi..alhamdulillah) syukur dgn rezeki allah beri dapat serba sedikit dikongsi dgn orglain jua...dgn kek tuk kawan sekelas dia..senyum jer la dia nampak aku dtg sek tadi..aku pun sgt hepi bila dpt berikan rasa hepi kat anak²..nak bagi yg mahal x mampu kan..seadanya je la..mama love u so much darling...mama dan ayah doakan sejahtera hidup mu sepanjang hayat..aminn...


Malam nak bawak anak² makan luar..kena ikut permintaan tuan punya harilahir la kan..



N3 stop kat sini..nanti sambung lg citer terkini...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



4 comments:

SaRa_wo Sensei said...

wahhh...
how cute...
happy birthday reen...^_^

NJ said...

tq so much sara...

ima said...

happy birthday to reen...semoga sentiasa diberkati dan menjadi anak kebanggaan mama dan ayah...

NJ said...

Ima..
timakasih auntie ima..insyallah