Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, June 29, 2010

Terimakasih sahabat...

Salam Selasa semua...

Semoga semua sahabat dan teman blogger sihat ceria...aku macam ni juga la..kesana sini menguruskan kerja harian dan urus kan anak²..semuanya kena dibuatkan sendiri...fizikal dan mental mmg kena kuat dan cekal..

Bukan nak bangga diri boleh buat sekaligus keja dalam satu masa..tapi aku bersyukur kerana dikurnia kan kesihatan dan kudrat dapat menguruskan anak² dan kerja dalam satu masa....rezeki yang ALLAH beri aku mohon diberkati dan anak² jua dilindungi dibawah rahmatNYA....semoga aku tidak lalai dan leka dgn nikmat dunia...tidak lalai dgn perintah NYA...hanya aku mampu berdoa demi kebaikan anak² dan family ku..kerana aku tau tiada kuasa lain yg lebih dari kuasa ALLAH keatas segala didunia ini...aku yakin dan percaya...ALLAH tahu apa niat aku setiap kali melakukan sesuatu...mohon dijauhi dari jalan yg salah..mohon dipermudah segala urusan harian.. mohon  rahmat ALLAH keatas keluarga ku...mohon ikhlas kan hati aku dalam berurusan dan telus...aminn

Walau blog aku ni dah jarang dapat n3 terbaru dan cerita terkini...tapi masih ada kunjungan dari teman² yg sudi menjenguk ke blog ku ini..terharu rasa hati..nak bagi lain x mampu la  pulak...cuma ni jer boleh bagi...tuk semua ucapan terimakasih x terhingga kerana diri ini masih diingati dan sudi menjenguk...

Tuk semua N sayang korang sangat²...

Rindu sangat pada semua sebenarnya..nti ada masa n3 lg yer...nak hapdate pic pun x sempat lg...tunggu keluaran n3 akan dtg..hahahaha...ye ye orrr jerk ek...ekekeke..


Apa pun aku adalah aku --> NJ



3 comments:

kakcikseroja said...

Semoga N terus tabah dalam menghadapi jalan kehidupan yang penuh berliku ini. Sesungguhnya kejayaan itu takkan datang bergolek tanpa kita berusaha untuk mendapatkannya. :)

Ibuhani said...

w.salam......rindu gak ngan dia....hehehe....x per bila dah senang2 nanti boleh berblog balik. Semoga Allah SWT lindung N semasa bekerja....hati2 masa memandu. Kerja2...kesihatan kena jaga jugak. TQ.....boleh ambik award ni ekk...nanti letak dlm blog k.ani. Take care N.....

NJ said...

To kak ciks
Timakasih doa akak yer..insyallah kak..

To kak ani
Timakasih kak..rindu akak jugak.. insyallah kak..tuk akak jugak smoga sihat dan sejahtera..
angkut la award tu..thanks a lot