Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, December 23, 2010

Nasi lemak sambal udang..

Salam semua..hari ni masak nasi lemak dan sambal udang pulak..jgn ada yg bosan sudah ler..tgok menu yg x sedap maner pun nak boh kat blog gak ek..x kisah la tu..janji sendiri nak tgok...layannn je la..

Nasi lemak n de geng..dok dalam OC merah puteh ni..ahakzz


Zoom skit kasi nampak lg clear..hehe

Buat nasi lemak ni kira kojo sonang la kan..sekali masak makan sampai ptg anak² kat umah tu..dorang request..mama ni layan je la..kojo sonang la katakan ek...(ayat malas mmg cam tu ar..hahaha)..wat ever pun anak² kenyang bila aku g keja orait la kan...x de hal la..cuma mama dia kena kurangkan makan nasi berlemak tu..hishhh..(makan sikit x pe kan..kihkih)..

Dan hari ni nak share plak la pinggan OC merah+puteh ni dgn geng semua..walau dah share b4 ni..nak jugak share lg..antara koleksi permulaan dan yg dgn senang dpt lengkapkan..suka coz permulaan dan ada 2 platter besar dan 4 pinggan makan bunga ni..peninggalan aruah MIL..tah nape aku suka tgok bunga ros merah ni..terus terpikat...layannn je la..

Antara OC merah+puteh yg telah berjaya aku hunting sendiri...


Dah lengkap la set ni..x nak lg kot..nak tambah yg lain pulak la..sib baik kumpul awal..walau murahan bukan JB ke tu kan..asal dpt lengkap dah seronok rasa hati...itu la jiwa org PML mcm aku ni kan...layannn je la..





Apa pun aku adalah aku --> NJ

1 comment:

♥LOVE2COOK♥ said...

Wahhhh sedapnye! Terliur Love..

Set pun cantik sekali! :D