Yang sudi mengikuti disini..

Friday, July 30, 2010

Makan ubat dan ubat demam

Salam Jumaat semua...lama x n3 kat sini..sungguh rindu rasa nye..

Demam melanda mula anak²..aku plak kena dah 3 hari..jenuh pun makan ubat..penuh kat meja ubat semua anak beranak ada..dan hari ni hubby lak kena..mc dia lepak baring jer kat rumah tu...masuk ofis sorang jer ni...apa nak kata life has to move on....yg sempat pun layan fb jer kejap² dari rumah dan kat ofis ni...sbb nak n3 kat sini maklum je la..mesti nak kena letak picas...x de picas x best ar n3 blog kan ke...maka dgn itu jadi la lambat pulak...so aku batalkan saje niat nak n3 tu...rindu x boleh tahan kena n3 jugak...lgpun nak bagi tgok ubat demam aku kat korang yg sudi nak share kan...sambil duk umah pagi² anak² x de..keja pe lagi..amic picas..posing² la wajah kesayangan hamba yg x seberapa pun ni...janji ubat demam aku makin segar bila tgok...org x kisah..aku kesah la...walau ciput..janji aku ada...bukan mintak pun...beli ler...hehehe

Ini lah koleksi yg aku ada x byak mana pun...masih mencari,menjejak dan memburu...

Setakat ni..ini saje yg berjaya dikumpulkan adik beradik ni..

Teko montoks ni beli dari Nur Salam nun dr sarawak sana..

Jgan la compare dgn otai yg dah lama kolek..aku baru lg lum setahun..ciput je ar..

Zoom sikit...suka sgt dengan bunga VCR ni...

Jangan nak kutuk sudah ar..sbb ciput pun nak tepek kat sini kan...tapi aku dah suka..suka aku ler...tiada istilah show off..bak kata CMG kan...org yg faham erti ANTIQUE COLLECTOR je faham camane perasaan aku tgok picas ni semua....i likeee...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ




5 comments:

kak Erna said...

nj..semoga cepat semboh..dah musim demam ni..ada2 aje yang demam.
cantik rumah baru..warna warni..

Shariff64 said...

salam NJ..mudahan keluarganya dah beransur pulih ya..Tersangat lah cantik koleksi VCR nie..congrate..teruskan usaha NJ ya.

Ibuhani said...

Rajin2 makan ubat n bykkan rehat. Sempat lg tu upload gmbr collection demam2 tu......take care N.... :)

kak ina kl said...

salam nj..semuga kamu beransur sembuh..selamat ulangtahun jugak buat lanag siji..alhamdulliah dapat jugak kamu merasa nak jaga anak lelaki..banyak cabaran oooo nak jaga anak lanang ni dari wedok..

ratusiput said...

makan ubat n bwk2 berehat ye k.nj... :)