Yang sudi mengikuti disini..

Saturday, July 3, 2010

Rindu saat itu...

Salam Sabtu tuk semua...semoga semua sihat dan bahagia bersama org² tersayang...

Hari ni dah Sabtu nak abis dah satu minggu lagi..dikira tolak campur bahagi...dah lebih 3 bulan aku x pegi HUNTING...rasa rindu sgt sebenarnya..bukan x nak pegi tapi waktu dan keadaan x mengizinkan aku tuk pegi hunting jauh² luar kawasan JB ni....rindu yg sukar digambarkan bila tgok kawan² lain tepek pic kat blog dorang dgn hasil tangkapan yg mengancam kalbu ku...lagi la meluap² rasa hati ni...namun apakan daya aku kena bersabar untuk sementara waktu...namun pada yg merasai macam aku je yang tau camane perasaan aku ketika ini...oh  tidakkkkkkkkk...beri lah aku ketabahan hati..hahahaha...mcm x dpt jumpa kekasih jer ek..apa je la pun...(apa pun kaki hunting jer yg faham dan aku dah TERJEBAK....nasib ler..)..dan ada masa² menghunting tu..boleh pulak terserempak dgn geng kaki hunting dari KL pun ada..tu la kan..seronok dan meriah plak rasa...

Antara kenangan yg aku rindu tu...masa dapat tangkap set² ni...syukur sgt rasa..dan tengkiu juga tuk teman 'Sehunting" ku...adik ku EIJA yg mmg byak membantu dan sehati sejiwa..sekepala plak tu..syok la rasa..dia pun koleksi dah byak tu...setelah berpeluh bersauna..dapat la hasil yg aku rasa cukup memuaskan hati..tapi masih ada lagi set yg aku idamkan lum dapat ni...ermmm...(adat la manusia kan ke..)..dan almari jer lum ada nak letak ni..sabar tunggu ni...hehe

Teko 3 beradik yg aku dapat..piring tu kurang 2..ada ke org nak jual ek??



Nak kumpul keluarga OC merah ni pun bukan sekali pegi lengkap beb..

Teko gemuks ni dapat paling last pegi tu..aminn

Seronok sgt dapat set Dafodil's ni...coz lengkap dgn teko cun tu...

Yang kemuncup ni x lengkap hanya tiada teko..kat mane nak cari ni??..

Cawan²  meakin tanpa teko juga..

Cawan² MAPLE juga tanpa teko...ada yg sudi nak barter ke jual ker??..

Cawan² anggur juga tiada teko lagi..

Gandum MJ ni juga tiada teko nya....

Set ni org x heran pun nak tgok rasa kan..apa la sgt kangkung jerkk..tapi aku sukerr..


Ada sikit jer koleksi aku ni..nak dicompare dgn otai² yg dah lama kumpul tu mane boleh beb...aku baru nak mula 7-8 bulan ni jer..minat mmg dah lama...ada lg set yg aku cari² pic mane tah pegi plak..lain kali la ek n3 lagi...org x suka x pe..aku tgok sendiri jer..aku suka..

Selamat berhujung minggu tuk semua...


Apa pun aku adalah aku --> NJ




4 comments:

Ibuhani said...

Wah! N dah start balik koleksi ye.....n dah bertambah nmpknya. Happy weekend to u 2 :)

HASNAH said...

baguslah tu nj..hobi yg baik bagi kaum ibu2..sronok tgk!! cantekkk..

LanaBulu said...

suka3..
kak NJ..
moga ceria selalu..

ratusiput said...

amboi kak nj banyak dah ni..nak sikit boleh?hehehe...tak muat gobok...kena buat satu bilik khas ni...