Yang sudi mengikuti disini..

Saturday, August 29, 2009

Ketenangan ada disini...

Lepak time ada masa free ke..dating ber2 dgn hubby ke(dating???...ala duduk ber2 tu kira dating la kan..hehe),ada sikit tension ke..hiba ke..duk sini ler ada 4 kosi batu..bg ikan makan..tgok ikan2 koi tu..(ada persamaan dgn nama gelaran hubby ku KOY..tu la pun)..dan u all nak tau kolam ikan ni hubby buat sendiri..masa 1st time pindah kerumah kami ni 8 tahun lepas..dr keras tangan hubby menjadi nyata impian tuk nak ada kolam ikan dan deruan air..jgn x caye hubby dah pernah buat 2 kolam lain kat rumah member selain rumah kami...tu dulu la kan..masa terluang byak lagi..skrg ni mmg x sempat lg ler..
Ini lah antara minat hubby ku...walau bz masih sempat nak belek ikan n pokok2 dia tu..



Kolam dan pokok2 yg hubby tanam dan jaga dgan baik..ikan2 koi berenang2..


Sape nak sireh..dtg je amik kat umah aku..free je ni..dan koleksi BONZAI hubby..





2 comments:

jalilah_jy said...

huhuuu akak tak merasa laa dok umah sendiri selagi tak pencennn..rumah kerajaan ni besar mcm padang bola..heheh bila pencen dok teres hse jerr... nak buat juga banglo kecilan...itu pun kalu ada rezeki... huhuuu

NJ said...

ala akak kan dah dpt lot banglo kat melaka tu kan..kan....kan..ala malu lak nak citer..x pe kak..nti akan dpt duk umah sendiri gak tu..kalo melaka ok gak..N dekat skit nak pi umah kak nti..kalo dijemput la kan...hehehe