Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, August 13, 2009

Wedding Anniversary ke 19..

Seminggu berlalu sudah...x update kat sini....rasa lama sungguh

tapi apa nak kata masa terlalu padat dengan jadual kerja ofis..kerja luar...kerja kat rumah lagi..tapi keseronokan dapat dirasai dalam penat menghadapi semua tu...kerana kerja sendiri..aku la bos..aku la kuli..must work smart and hard to success...

dah over pun tarikh wedding kami..baru sempat nak upload pic kat sini...alahai...
thanks a lot to kak ita (rossitamz) kerana buatkan kek and cc yg cute tuk kami....siap delivery lagi..tu yg appreciate sgt..

Just for memory...kalau x nanti x de lak kenangan kan ker.....aku mmg suker amik pic2 macam ni pun..one of my hobby...





Tempah dengan rossitaMZ....mmg sedap2 semuanya...kalau ada yg nak tempah..sila2..

Sebelah malam kami dan anak2 pergi DINNER di PIZZA HUT Bukit Dahlia...sebab itu la tempat yg paling tinggi ranking undian...so...i followwwww...


Nothing special for today...because we just starting our bisnes..so i never hope hubby to give me something expensive....as long as he love me as i know..its enough for me...he give me a shop to start a bisnes it something more expensive to me than others...and one more thing..he give me a very2 the precious gift....BALANCE SETTLEMENT for our house....so kami x de lg hutang dgan rumah dan kereta...that's a very2 special gift for myself...org nak kata apa..keta buruk ke..apa ke.."ada aku kesah"?...hehehehe...bukan org nak tlg aku bayar installment kalo beli keta baru...mmg boleh nak downpayment...tapi pk banyak lagi yg lebih penting dari tukar keta baru..tunggu la bisnes menjadi nti..akan tukar jugak...and aku pun ada jugak dream car...tapi apa pun skrg i can fly as i want from a doubt...syukur alhamdulillah....just work hard for our company and our kids...Insyallah...
mmg x dinafikan as a women...semua nak hubby bagi something yg romantic on the special day..tapi itu dulu..aku pun fikir mcm tu...tapi skrg ni i know him very well...after 19 year we live together...but i hope something special he will give to me when our bisnes success in future...just hope but not push him to give...
I Love you my dear hubby....dulu...kini dan selama hayat dikandung badan..eemmmuaahhh..



OUR DINNER TIME....




Antara menu2 yg dah di order untuk santapan DINNER kami....bolognise spagheti,cheese bake rice,medditranian pizza,mocha ice blended,ice milo,orange juice,pepsi,seafood lasagna dan ada yg lain x sempat snap..layan je la pic ni...


5 comments:

Azita said...

wooooo...makan kat pizza tak belanja pun ya???? yg ke-20 nnti mesti buat beso2 tau! jgn lupa jemput kami sekali!!!! hehehe... Again...HAPPY ANNIVERSARY!!!

NJ said...

Insyallah tgu tahun depan ek...pjg umur buat majlis sanding semula ke kan..hahaha.
TQVM k.ita...for wishing us..

NJ said...

sebenarnya ada nak tanya ni pasal edit2 blog ni la...saya baru belajar kan..x reti la nak letak2 apa2 yg patut kat tepi blog tu..
nak mintak k.ita ajar nak letak colum ajak kawan2 chat tu camane ek..adeiii..x reti ni..tlggggg..

^inas^ said...

salam tuan/puan,

alahai lemah btol tgk cupcakes..
suka sgt...

tahniah.. moga sentiasa di bawah lindungan Allah swt.

saje singgah :)

NJ said...

Salam INAZ...thanks for wishing kak N...and sudi jenguk2...
sila kan la ke blog akak..u r welcome..