Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, September 15, 2009

Ayah dan anak balik terawih...

Dulu diawal perkahwinan kami mmg dah plan nak ada anak 4 org saja..kalau dpt nak 2 lelaki 2 perempuan..tapi yg dikurniaNYA jadi lain...apa pun syukur dgn anugerah diberi olehNYA..masa kami ada 3 anak dara..hubby selalu cakap..impikan ada anak lelaki sorang pun ok la..kami selalu berdoa..dan planning nak ada anak keempat dgn harapan dikurniakan seorang anak lelaki sbg teman hubby nak kesurau or masjid..hari ini tercapai sudah impian hubby nak ada teman anak lelaki pegi solat dimasjid or surau..alhamdullillah..syukur sgt2 padaNYA...


Ini lah dia Muhammad Shakir Nazim nama diberi..5 tahun kini..semoga menjadi anak yg soleh..aminnnn (dgn kakak no.3 Norshukrina)

Ayah dan anak bujang nya...(Shukor & Shakir)..

2 comments:

ima said...

beruntung kak nj dpt juga anak lelaki...macam ima ni sampai anak ke lima pun masih tak dapat anak pompuan...huhu

NJ said...

emm..rezeki ALLAH bagi kan..tapi kita kena usaha pun ye sebenarnya...akak byak juga buat segala petua..makan apa yg more to lelaki (seafood)..kami ni mmg suker makan sayur..ikut amalan doktor la..kalo kuat makan sayur akan lebih genetic ke girl..kalau seafood ke boy..try kaji mesti ada betol nye tu..dan lain2 petua doa yg x putus tawakal..petua org tua pun ada..itu kena call akak nak tau..sbb ada 18sx skit..hehehe..