Yang sudi mengikuti disini..

Friday, September 11, 2009

The highest building in Pasir Gudang..

Semalam tghari pegi berurusan di pejabat pos pasir gudang..
lalu kat building ni..hampir siap dah ni..stop keta jap..snap dari dalam keta jer...aku g mana pun x lekang dgn kamera..mmg suker snap apa yg tergerak nak snap..lg ler sejak dah ada blog dan jadi blogger ni kan..faham2 la..tgok building ni cantik dan rekaan berciri kan keislaman mmg nampak menarik...cuma x dpt snap dari arah full plak..sbb parking situ full dgn keta2 org nak berurusan disekitar situ bank2 semua..apa lagi full house la..nti lalu lagi akan snap lagi pic building ni dari arah yg lebih penuh..ni kira yg tertinggi la kat pasir gudang ni..dan akan jadi pusat pejabat kerajaan daerah Pasir Gudang nanti..





2 comments:

ima said...

betul tu...cantik bangunan tu, kawasan sekitar pun telah diup grade kan. Ingatkan nak snap gambar juga...rupanya NJ dah mendahului.

MuMMy 2 Haqq said...

sy pun dah tgk building ni..mmg cantek kak..katanye akhir taun ni dah bole gune..