Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, May 4, 2010

Bila hati ku rindu.....

Salam petang selasa semua..

Rasa penat dah hari ni...ada keja sikit nak kena settledown....tapi tetap nak n3 jugak ni..kalau dah blogger mmg mcm ni la kan...tadi jalan² pegi blog kawan²..ziarah dorang..tu pun amik masa jugak pun dah...tapi x pe demi kawan² kena reserved sikit masa tuk dorang..kalau tanpa kawan² sape la aku di blog ini...

Hari ni pagi² lagi dah jejak ke JPJ Taman Daya...urusan dah settle balik rumah..masak lunch tuk diri sendiri ler...hubby keja..menu sayur goreng,tahu & tempe goreng + sambal kicap,ikan selayang goreng...nak masak lemak ketam..tangguh dulu la nanti sbb anak² nak makan malam nanti..dah ready semua tinggal masak je nti..aku x snap pic pun masak tadi..x ingat plak..bagi anak makan tu je aku pk..shakir yg balik rumah tadi..dah siap makan aku gerak dtg ofis la pulak..cham kelas kul 1 tadi..

Saat ni..ketika ini...aku rasa amat rindu..inilah wajah² yg kurindu...



Dalam semua tu ikut mmg rindu semua...tapi mesti la lebih pada my dear...nak dekat dgn dear rasa saat ni..tapi dia lum sampai lg ni...semoga dia selamat sampai kejap lagi...miss u dear..


I love my family soooo much...


Apa pun aku adalah aku --> NJ




6 comments:

Azmiezas said...

Sabar ye kak..

Dah sampai ke buah hati akak tu??..hehehe..

ratusiput said...

em sama la kite kak NJ...windu kat dear gak...ehehe..

LanaBulu said...

Kak NJ.. bila nak buat kenduri..?
Buat kenduri makan buboq sora..

CIKGU ZAM said...

salam,
sahabat yang baik akn sentias bersama kita walau dalam kesusahan dan bergelut dengan cabaran.....

♥LOVE2COOK♥ said...

So sweet...wish Ur hubby back soon dear! :)

I'm missing my hubby terribly too :(

NJ said...

Azmiezas
Aminnn..selamat sampai dah
Ratusiput
Ala cian dia..cik abg jauh ek..sabar ye..
LANABULU
Buboq sora VERSI kedah x dak org nak makan la..kak N makan sorang2 je la..isk isk
CIKGU ZAM
Betol tu cikgu..sukar mencari sahabat yg baik sanggup bersama dalam susah kita..tapi yg bersama senang ramaiiii...
LOVE
owh dear..sabar ye..itu yg akan lebihkan lagi rasa kasih dan sayang u pada hubby..