Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, May 27, 2010

N3 pudar

Salam Khamis semua...dah masuk Jumaat dah maghrib ni kan...

Selamat bercuti pada yg Public Holiday (keja makan gaji la kan)...aku...no cuti pun..keja jugak...sbb target x capai lg la pun...x pe la demi family aku ok je..tajuk tu adalah kerana aku semakin kurang ber n3 kerana banyak hal perlu di urus kan diselesaikan sebaik mungkin..baru boleh bersenang² ber n3 dan blogwalking disini..dah makin kurang aku jalan² ke blog kawan²..semua kerana ada hal yg perlu diselesaikan...insyallah aku mohon doa dari kawan² semua..semoga dipermudahkan semua urusan...sambil mohon pada NYA jua..
aku rindu sgt sebenarnya dgn nak berblog ni...sehari je dah rasa lama sgt kalau x masuk sini....rindu beb...(org lain x rindu aku x de hal la)..janji aku rindu pada u all semua....

See u all in next n3


Apa pun aku adalah aku --> NJ



6 comments:

norlina said...

salam,
saya doakan segala urusan NJ akan dipermudahkanNya Insyaallah..

norlina said...

Semoga segala urusan dipermudahkanNya

Ibuhani said...

hehehe.....kita kat sini pun rindu dia jugak. Semoga dipermudahkan Allah SWT utk semua urusan niaga n keluarga N n semoga diberi rezeki yg melimpah ruah pd kita semua :)

Pn Kartini said...

Salam my dear sis NJ..:):)

Biar pun jauh..biarpun hilang di pandangan...namun di hati jangan..:):)
Kita kawankan sis..:):)

Dalam kita busy2 tu..kesihatan ptg..rest kn cukup!:):)Muahhssss...take care!!

NJ said...

Terimakasih kepada semua yg sudi komen disini...semoga kita semua diberi jalan yg mudah dalam segala urusan...dan rindu u all semua...

LanaBulu said...

As salam,,kak NJ
cuti nanti nak pi sebelah johor..
makan kenduri..makan angin..dan makan free..