Yang sudi mengikuti disini..

Wednesday, February 10, 2010

Berubah kedudukan...

Salam Rabu tuk semua..hari ni agak ceria kerana awal2 pagi dah mulakan tugas aku sebagai mama dan anak telah diurus kan dgn jayanya..hantar ke kolej dan kesekolah juga ke tadika...byak tempat nak kena pegi pagi2 tu..nasib jalan x jem pagi2 hari ni..kalau x terus hilang mood nak rajin keja hari ni..alhamdulillah semua berjalan lancar seperti direncana kan...leps settle anak2 aku pegi belok kat car wash plak kesian kereta dah lama kelabu satu badan x dimandikan...ermm tunggu gak la dalam 1/2 jam kat situ...sambil baca buku feberet aku la pe lagi..ermm buku baru la...Anjung seri februari..dah lama keluar tapi aku je lambat dapatkan kat kedai...lepas siap keta dimandikan..aku gerak kekedai la mane lagi...hari ni byak gak kes nak disettle kan..dgn berbagai ragam sendiri...ada nak settle saman..ada nak settle insuran silap nama...mcm2 la..tapi skrg dpt settle separuh...ada lagi..nama kata keja mana ley habis kan...duk umah pun keja x abis2...selagi ada hayat kena keja la pun...semalam balik umah sekali tgok kedudukan susun atur ruang tamu dah berubah..rupanya mr hubby la ejas..dia kata nampak sempit la pulak yg lepas tu...dia ejas jadi cenggini la...x pe la sementara ni ejas2 lagi la..sebelum dpt sesuwai dan tambahan aksesori pun lum ada...layannnn je la...


Yang penting mr hubby x marah aku nak sikit masuk bunga2 tu...aminnn..tapi dia cakap jgn  sampai crowded (semak la tuh)..so kena la faham maksud dia...tq dear...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ

2 comments:

kakcikseroja said...

Salam N..

cantik ruang tamu rumah N.. kemas, bersih dan tersusun. :)

NJ said...

kakciks
ala kak..umah N tu kadang x sempat nak kemas..ni dtg angin R..ok la.. kang anak2 cuti sekolah mcm kapal pecah ler...apa nak kata anak2 oh anak...
tapi semua kena jaga2..nti mama denda mop lantai 3 kali sehari.. ekeke
seadanya je la kak...syukur