Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, February 2, 2010

Pegi soping x jem pun

Salam selasa tuk semua...ari ni tengahari tutup kedai jap..sbab mmg dah janji dgn geng sorang ni la..eija dtg dari jauh kena la attend..sian dia kan..jauh tu drive..best fren mesti la kan..nak pegi lunch kat The Flowers tu ar..


dan singgah cuci mater (soping la tu pe lagi = abiskan duit kui3)....sekali ajak lg sorang geng tu...pegi plak dgn anak dara dia yg cute tu..alahai rysha...cute mute jer muka..mak dan anak berbunga2...ermmm sape lagi jun la kan..


kami pegi soping tempat yg mmg x jem...hehehe kat mane ek...kat sini la..bertiga je pegi tadi...dgn awek cute tu la rysha anak jun...mmg kalau boleh semua nak borong kat yaya cottage tu...semua cantik cun tuuu...aduhh kopak la poket mcm ni..x ley g selalu ada jer yg nak dirembat...tidakkk..tlggggggg...tapi sape yg paling byak soping tadi..tgok ar ni...huhu

Pilih2..mane satu kenan..jun kata semua kenan..ermmm..borong jgn x borong..kui3

Dah penuh tangan la june tu..eija pun rembat gak wind chain design cun tu..folkart lagi..sekali amik 5 ha ko..angin kuat ada lagu la kat umah ko eija..




Aku pun rembat gak la satu je..table runner..sbb cun tgok kaler coklat...aduhai..kopak la cenggini..tlgggggg...hehehe


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



6 comments:

Azmiezas said...

Tak tahan la kak, tengik fresh orange tu..faveret kita la kak..

Ibuhani said...

x tunjuk pun runner coklat dia tu.....kak ani mmg minat warna coklat :)

NJ said...

To azmiezas
Alahai suker ek..tapi panas2 mmg mabeles minum air tu..
To kak ani
ooo ye kek kak..N pun suker coklat sbb redup mater tgok kaler tu..nti n letak pic kat sini k..
baju kurung N pun sekali beli dan siap pakai..x perasaan dah byak plak kaler coklat..hehehe
Org pandai fesyen la kata..coklat tu kaler koperat kan kak..N beli dan pakai sbb suker tgok kaler yg redup mater kita je la..

ima said...

X aci lah kak NJ ni, pergi ronda2 dan makan2 tak ajak kita...
ima pun tak perasan ada kedai makan cantik dekat hospital tu...nak kena pergi try and test ni...

ain said...

tak pe kak...kopak pun tak kesah...asal hati bahagiaaaaa!!!!

psst...mana runner akak, nak nengok gak!!

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Kak...I'm feeling thirsty seeing those juices! ooooooh no! ;)