Yang sudi mengikuti disini..

Wednesday, February 10, 2010

Menu semalam

Nak n3 pasal makan lak la..lama x n3 citer menu masakan yg x seberapa pun..bukan mcm otai2 semua tu pun..masak tuk family jerk..janji dorang kenyang...hati ku senang beb...lapang rasa...

Berasaskan udang la pulak..

Udang masak sambal wif petai...ermmm yummy..so spicy..ishhhh..menitis peluh..

Dan udang goreng jer...


Anak2 ada gak tambahan ni..pe lagi makanan feberet dorang la...goreng je la...x kisah la janji kenyag wahai anak2 ku..dan en suami...aminnn


Gendang gendut tali kecapi
Kenyang perut senang hati...
(Anak2 dan hubby kenyang aku senang la hati..)


Apa pun aku adalah aku ---> NJ

7 comments:

kakcikseroja said...

sedapnya sambal tumis udang dan petai, makan pulak dengan nasi yang masih panas... fulamak! :)

pB said...

Salam Kak NJ

tengok gambor fun priesss tu , teringat lak yang bongsu tu nak makan.

balik nie ker g cari

Ibuhani said...

wah! peminat udang jugak rupanya N n famili ni.....kita samolah.......wink3...pun suka kwn dgn N :)

h4ni3 said...

nyam nyam kak N... nyam nyammm..
pos sini sket.. hehehe

NJ said...

kakciks..
Pergh makan bertambah la kak..bahaya kena beringat2..hehe
pB..
Ha tu la anak2 mmg suker fries pun..beli jgn x beli..
kak ani
Mmg kak anak2 pun suker..mama pun suka gak..hehe
Hanie..
alamak hanie..dah tinggak2 ekor jer udang tu..camane nak pos..lain kali ek..ekeke

Pn Kartini said...

salam sis NJ
aduhaiiii..memang menggoda !
Sesekali tak pe kan sis..:):)

CIKGU ZAM said...

dah lame tak makan sambal udang ngan petau cengitu. InsyaAllah balik cuti next week boleh la makan kat umah,