Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, February 18, 2010

Brown tea set

Salam Khamis semua...nak n3 tepek tea set hasil rembatan kat Kedai Melayu tu la...tah la pada mata aku nampak mcm sejuk jer mandang warna coklat tu..org lain tah ler..bunga apa pun x tau nama dia...ada yg tau bunga apa? tlg la bgtau ek..maklum la aku ni baru sgt2 lg nak kumpul cawan pinggan lama bagai ni..kalau kangkung tu mmg ar familiar sgt..semua org pun tau kan...rasa bunga ni x glamer kot...sbb murah dan org pun x nak tu..tapi tu la dah x byak lg set yg ada kat kedai tu...apa nak kata nak rembat piring tea set OC merah+putih tu x der dah licin..yg ada piring kuih je tinggal...yg dah ada x yah la nak kolek lagi kan ker...mangkuk dan piring2 meakin biru dan pink mmg byak lg kat kedai tu..sape nak sila la pegi ek..dan ni la 6 adik beradik dgn mak teko nak posing ek..layannnnn...

Berkumpul adik beradik brown tea set ni..

Cop muntut teko OCERA ni la...murah jerk..x la mahal mane pun..

Tu jer la nak n3 kali ni..citer lain tunggu next n3 la ek..citer byak x guna..ngundur diri nak siap kan insuran yg bersusun boley tahan lak ptg ni...nama kata keja mana leh abis kan ker..tuk u all have a nice day dan ceria2 selalu..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



5 comments:

HAR said...

har ada kaler biru tapi tkde teko.cantiklah!

cikmanggis said...

salam NJ,wah cm suka lihat koleksi cawan antik ni...

Leya said...

cantiknya kak N....nampak clasic la...simpan baik2 eh...

Pn Kartini said...

Salam my lovely sis NJ..:):)
Cantiklah sis..lembut jekk..dan sejuk mata memandanggg..:):)SUka!

NJ said...

HAR
Ooo ada kaler lain ek...ingat org lain x kenal paten ni..ada geng la ek...hehe
CM
N pun suker la cm..
LEYA
classic ek..tu la leya balik kg x boleh ajak g sekali
TINI
Tini pun suker ek..bila nak dtg JB meh akak bawak g kedai tu..mesti ada yg melekat nti..hehe