Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, October 20, 2009

Dari Melaka..singgah di Johor..


Dah macam lagu dondang sayang lak ek..Dari melake..singgah di Johor...hehehe...
tu la nak citer ni...n3 pasal org Melaka la dtg Johor....siapa kah itu...itu lah dia Rishazalia...aweks Melaka tu kan...yg pakar jahit manik2 tu...dtg UTM Skudai Ahad tu nak buat PRESENTATION..tapi baru semalam (Isnin) janji nak jumpa dgn Lia...so set appointment..sbb ari ni Lia nak gerak balik ke Melaka dah..dan disebab kan bz dgn tugas2 kat ofis..pegi lepas abis keja la..dah malam pun time tu..hubby izinkan ok la..
sekali masuk highway pasir gudang tau jer la..nak jem x kira time pun...dari Taman Rinting jem jejak ke Giant plentong..jenuh la jugak kaki ni naik kebas nak tekan pedal myak lagi brek lagi..tapi x per sbb nak g jumpa Lia boleh lagi...janji jumpa kat Jusco Tebrau...masuk parking ground floor tu x byak keta lega..cari yg dekat dgn lif la kan senang nak pegi n balik nti..lg pun malam n jalan sorang2 plak tu...sampai sana Lia masih on de way dgn kawan dia..so aku naik level 2 tunggu dia,nyempat cuci mater jap dah kat Jusco kan..hehehe (pompuan tetap pompuan kan)...ada beli gak skit pezen ciput tuk lia..org jauh dtg kan..x kan kosong jer...terima la ye Lia seadanya yg x seberapa pun...kejap jer Lia dah sampai dgn kawan dia Azila (betol ke nama ek..mcm lupa lak)..yg penting dia cun (cik mek kelate tu..comey)..kami gi duk dalam pizzahut jer..makan sambil citer2...dah malam kan..kejap jer dah jejak kul 10...sampai staff pizza pun nak x nak je layan customer..adeiii...lepas makan je dah kul 1020...kami jalan sambil citer2 lagi..turun level 1 Lia parking kat situ..dah salam2 aku pun turun level G la sbb parking bawah...tapi apa pun happy sbb dah dpt jumpa RISHAZALIA depan2...harap Lia x serik ek jumpa kak N yg x reti duk diam..nak cakap jer...nasib Lia n kawan dia pun ok la..dorang tu penat sbb letih study hard tuk presentation pagi tu..smoga lulus cemerlang yer adik2 ku...itu la cerita gather2 dgn org Melaka..

Balik sampai rumah tepat kul 1050 malam..hubby nak g keja shif malam..sempat lg jumpa hubby tu yg laju je drive..mane ley x salam cium tangan hubby kan..nti windu la..hahaha

Ini la pic yg sempat snap pun....aku dgn lepas keja dari ofis terus nak interframe kat sini gak..layan jer la ek..zassssssss...




Dgn Rishazalia...posing tetap posing..hehehe



Dengan kawan Lia ni...Azila yg cun (cek mek molek kelate)...


Nak citer skit last not least n3 ni...noreen oh noreen...akak pun tudung baru gak ni nak citer kat noreen...heheheh..teruk tol peel kan..nak jugak citer..abis noreen tu tudung tok ct...akak pun nak interprem gak la tudung kat sini..kain lembut mcm ARIANI tapi bukan ARIANI la ni...yg penting labuh..i likeeee...




Org lain x cakap lawa pun x per...hubby cakap lawa ok ar kan...(tapi tudung la bukan sipemakai nya tu pun)...saper nak order boleh..mari..mari..hage RM49 dapat tawar RM45..



7 comments:

kakcikseroja said...

Salam NJ...

sapa kata orangnya tak lawa.. mata ada dua, hidung terletak, mulut pun ok..gigi tak rongak.. dah sempurna ciptaan Tuhan tu... :)

NJ said...

salam kakciks
Ye la kan kategori x lawa la tu.. nak kita sempurna mmg la kan cukup sifat..aminnnn..syukur sgt2..
lain la org yg jadi model tudung segala jenama tu kan..ayu jer... org muda kan ke..saya ni dah nak ke senja..isk isk...tapi posing tetap posing..hehehe
bila nak dpt jumpa kakcik plak ek..

ain said...

betul kata kak seroja tu...yg penting kak N baik orgnya...ramah lg!!

geraugebang said...

wah, bunga sekuntum di celah tudung. he he he.

eynda said...

Caya la sis...hati muda nih...posing takde kira usia kan sis....eynda suka tengok orang yg suka posing2...macam cool jek ;-)

RiShaZalia said...

salam kak n... wah2 ade entry pasal lia laks eik... hehehe... teriam kasih sebab sudi jumpa kite org ari tu... jgn serik2 lagik tau... jemput dtg melaka laks ye... dekat jek jb ngan melaka...datang tau... bawak family

NJ said...

to Ain..
isk isk terharu ni akak..hehe.. mekacih..akak mcm ni la
to Eynda..
posing tetap posing tapi kena ori bukan buat2 la..akak x ley pisah dgn snap pic p mana pun..hehehe
to Gerau
munga ker??..boleh la tu bunga ditepi tudung..
to Lia..
mesti la ada n3..itu kan kemestian kalau ada pic mesti ada n3..ok nti akak turun melaka plak.. insyallah..x bleh plan2 nti x jadi..nak pegi terus je pegi..