Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, October 1, 2009

Selamat Hari Lahir ke 41...

Nak dijadikan ...cerita...hari lahir la pulak..sape lagi..

Allah selamat kan kamu 3x...

nyanyi la tuk diri sendiri kan..

jap tadi hubby dah wish Hepi Besday (hubby keja malam ni)..tq dear..kini usia menjejak angka 41 sudah..semakin banyak kiraan nombor tu dah pun..tahun 2008 lepas jatuh pada 1 syawal dan tahun 2009 juga dalam bulan syawal..syukur kerana diberi kesempatan lagi meneruskan kehidupan dibumi ALLAH yg penuh dengan kenikmatan duniawi...bersyukur kerana anugerah NYA yg x terhingga kepada diri ini...walau pun sudah tiada kedua org tua ku...kedua org mertua ku juga...aku dikurniakan seorang suami yg loving,caring,sabar dan rajin bekerja mencari rezeki utk family ..yg mana kami juga sama senasib...mmg itu takdir allah dah beri kita kena redha dan bersyukur dalam kesedihan ada hikmah dan nikmat yg kita kadang x tau...kena muhasabah diri selalu..mensyukuri pemberian NYA...dengan tarikh hari ini 1 Oktober 2009 ini...aku memanjatkan doa memohon diberi kekuatan iman,kekuatan hati menempuhi hari-hari mendatang,diberi kesihatan yg baik agar dapat mencari rezeki untuk membesarkan anak2 dgn lebih selesa,dapat membantu meringankan beban suami,dapat memberi lebih kebahgiaan kepada suami dan anak2 tersayang...ditingkatkan kesabaran dalam menghadapi dugaan mendatang..ikhlas dalam berurusan,telus dan lebih gigih berusaha memajukan diri..(citer bab ni sabtu ni exam lagi Takaful Malaysia)...semoga aku diterangkan hati dpt lulus exam ni pulak..dapat meneruskan usaha aku dan hubby tuk maju dalam bisnes yg kami ceburi skrg ni..insyallah..

Sering aku memohon pada NYA semoga aku diberi kekuatan hati menjadi org yg selalu bersyukur dgan nikmat yg diberi NYA...membantu umat lain yg lebih memerlukan..dan mengingatiNYA selalu...aminn

Semoga hari ini memberi kan rezeki yg lebih dari semalam kepada bisnes aku & hubby..amin ya rabbal a'lamin








8 comments:

eynda said...

Selamat Hari Jadi kak....semoga dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki....selalu bahagia disamping orang tersayang :-)

Zulaikha said...

SELAMAT HARI LAHIR KAK NJ..
MOGE PJG UMUR N MURAH REZEKI..

p/s: kak, tudung ariani labuhnye ok ke??aritu ika usha, mcm tak ok je...yg paling labuh,depan labuh sikit, belakangnye melarat2 plak labuhnye..huhu..

NJ said...

to eynda

timakasih dgn ucapan dan doa..aminn

to ika

timakasih ucapan dan doa..
tudung ariani mmg x labuh sgt.. kena pilih2 jgak..kalau yg cap thai silk labuh jugak tu..

ima said...

SELAMAT ULANG TAHUN AKAK...semoga panjang umur...murah rezeki dan moga sentiasa diberkati oleh NYA.

azlina said...

salam kak ....selamat ulangtahun kelahiran yg ke 41 akk semunga senitasa dalam lindungan rahmat allah selalu..semuga berbahagia di samping keluarga tersayang...ina baru mlm ni berkesempatan jln2 rmh cyeber rakan2 seblm ni beze..pas tu line tenet plk buat halk dah dua,3 hari katanya sampai 11.oky ni line akn sekejap ok sekejap tak..

NJ said...

TO IMA & AZLINA

TIMAKASIH DGN UCAPAN YE,SMOGA KITA SEMUA SAMA2 DILINDUNGI DAN DIRAHMATI ALLAH SELALU..I LOVE ALL OF U FRENS

Ernie said...

SELAMAT HARI LAHIR
MOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAH REZEKI

ain said...

salam kak NJ. Happy belated bday!!! nasib baik akak comment, so blh masuk blog akak. yg dlm shoutmix tu, x leh link la. thnx kak, sbb sudi singgah blog saya. sy add akak ekh.

psst...sng2 meh le dth tmn rinting.