Yang sudi mengikuti disini..

Sunday, January 31, 2010

Bersua geng di SERI IMAN - Part 1

Salam Ahad tuk semua...hari ni berlaku lah pertemuan antara geng2 JB area yang dah dirancang ke teratak Ratna = Seri Iman Di Setia Tropika...


Dan inilah antara geng2 yg dapat hadir...11 org je..nak ikutkan ramai yg nak dtg tapi masing2 ada hal yg x dpt dielakkan..so ini lah saje ahli yg datang...ahli apa ek..ahli blog deco henglish JB area ni la..tapi aku ni bukan henglish sgt pun..baru je nak bermula dan dek kerana terjebak dan terpikat sudah...hehehe...n3 bg intro je la skit ni ek..sbb x sempat la nak upload pic byak2 tu...rumah RATNA mmg cantik dan mater x jemu memandang segala sudut..Ratna juga mesra dan lemah lembut org nya...i feel so welcomed...kami juga dihidangkan dgn nasi beriani..buah2 dan paling aku suker cheese tart blueberry..mmg sedap mabeles ar..nak kena order ni..hehehe...acara berlansung makan2..sambil storey..Ratna demo lukis folkart..mmg dah mahir la dia..kejap jer dah siap..sambil minum lagi..meriah rasa..

Dari kiri Leyazakwan,Eija,Kak Sarah,Me,??,Shima,IntanMT,RATNA,Aidura(blkg),kak Yan Depan dan ?? (yg tanda ?? tu alamak luper la pulak nama..sori ek..)




N3 kat sini dulu nti buat part 2 plak ek..x sempat la..nak upload pic byak2 tu slow la pulak..
aduh sabor je la..



Apa pun aku adalah aku ---> NJ



4 comments:

Mybabah said...

Salam NJ. Tak nampak geng lelaki atau geng hanya terhad kepada kaum ibu. Semua nampak ceria. Silaturahim termetrai. Semoga persahabatan yang dipupuk terus mekar...

Ibuhani said...

rajin ye blogger decor english ni buat perjumpaan....mengeratkn lg hubungan sesama islam....I like :)

kakcikseroja said...

Salam N..

tengok rumah orang yang cantik2, teringin rasa nak hiasa rumah sendiri. Tapiiiiiii... setakat teringin ajelah.. huhuhu....

NJ said...

to mybabah
Geder2 ni geng kitaorang semua pompuan je la..ibu2..kaum bapa mane nak pegi..maybe time raya open house maybe ikut la pun.
To kak ani
Seronok la kak rasa dpt cuci mater umah cantik2 tu..bila ek dpt jumpa kak ani..N x sabar ni
To kakciks
Ye la kak cik mater x berkelip2 rasa..hehehe..tapi N pun sama umah N biasa2 jer..x meriah mcm geng tu pun..simple mimple jer..hehe