Yang sudi mengikuti disini..

Friday, January 15, 2010

Terapi minda lagi

Sambungan dari n3 terapi minda baca buku deco...apa lagi tadi beli lagi buku ni pulak..jalan2 kaat kedai buku..terus beli 2 buku ni..nape beli 2 plak ek..1 lg ada la nak bagi seseorang...kui3...tungguuuuuu...

Tgok la mamat botak tu saper x kenal ek..mmg terkenal seantero..idea dekorasi dia mmg mantop..cantik.. indah..menawan kalbu..menepati semua citarasa semua org..cakap jer nak camane akan terbentuk la deco dari mamat ni....dah la x de siaran CASA IMPIAN atau DEKO BERSAMA ERIC...kalo x mesti x terlepas tgok..ulangan pun mesti tgok...hehehe





This is my card.. (teringat SAM sitcom 2+1 dulu..hehehe)

Yang ni x de kena mengena dgn deco la pun kan...tapi ni our new bisnes card..hehehe..baru dapat hari ni..sempena kaler Takaful Malaysia..senang sikit la nak bagi customer kan ke..kalau x guna kad lama org x tau apa lagi bisnes yg kami ada selain insuran kereta motor jer kan..semoga dgn ini akan melebarkan lagi sayap perniagaan kami...baru la syok nak join geng hunting n deco2 tu nanti...kalau masyuk baru la boleh storey kan..insyallah..

Selamat berhujung minggu semua...esok anak2 x sekolah..yehaaaa...dpt pampered dgn dorang...patut anak suker ek..ni mama plak..mesti la windu wei dgn anak2 seharian ditinggalkan...x sabar nak balik rumah tgok dorang..lama tu 12 jam beb pisah..emmm..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



4 comments:

Mybabah said...

Salam NJ. Abang sebelah NJ tu takkan tak ada blog dan hanya tumpang muncul dalam blog NJ je? Anyway, babah happy tengok pasangan happy seperti NJ. Babah dan isteri pun intim macam tu. Kami mengalahkan orang muda. Jalan kat pasar malam pun pegang tangan. Maaf kerana komen ini menggunakan bahasa rojak. Saya suka rojak...

azlina said...

salam kak nj..
best ke buku glam tu ina jrg beli selalunta beli anjung seri dan impiana..
omboi byknya..kad..merah lagi kotaknya..

geraugebang said...

Kita dah lama tak beli majalah. Kita baca jeer..ha ha ha. nak free la tu.

NJ said...

To mybabah...
Cik abg tu x de blog lg..dia kureng skit bab nak berblogging ni..tak sempat pun yer..mungkin 1 masa nti ada la kot..tapi rasa blog tuk bisnes la kot...
Alhamdulillah..kemesraan antara pasangan amat perlu dalam melayari kehidupan bahagia bersama..tapi bukan mudah sekadar melihat saje..kita saja yg tahu bagaimana kita mahu..maka kita bentuklah ia dan kita jaga sebaiknya..insyallah kekal sampair akhirnya..aminn
Berkasih sayang lebih lagi pada usia perkahwinan semakin melangkah lebih lama..itu akan membuat kita merasa kasih dan sayang sebenar sesama pasangan...wallahua'lam..

To Azlina
Boleh la..tapi x semeriah anjung seri dan impiana..akak pun baru je jumpa..beli jer..mmg minat buku mcm tu kan.
tu kan name kad baru..order off set print terus 1200pcs..tahan la sekali jer buat kan...kotak tu pink sebenarnya..nampak merah lak ek..kamera ni trick lak..ekeke

To gerau..
wah wah gerau suker ek..tapi suker baca je la..beli x mo..suker suker ek..meh dtg umah akak baca puas2 ada lebih dari 150 buah buku2 tu semua..hahaha