Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, January 14, 2010

Hari yang cerah

Salam hari khamis yg cerah..panas terik cuaca kat Pasir Gudang ni...dapat minum ABC ke cendol ke..fuhhhh..nyaman masuk tekak ni...hehehe...semoga semua geng hangat dgn urusan masing2 dan ceria2 selalu...n3 x de apa pun nak citer ari ni...cuma lega rasa hati ni bila dah settle cham g kolej....pagi2 mimi yg paling awal kena siap nak g sekolah...lepas tu kejut reen..mood baik pagi ni senang bangun..shakir pulak angin gak..nak dibelai2 pagi2 tu nak dimandikan..nak dipujuk rayu.aduh bujang sorang ni..dah anak kan apa nak kata..bujang sorang je ada..layannn je la..pas dah siap semua pegi antar cham tadi hampir jam 8...tiba sana semua dah ready nak senamrobik...MSK (minggu suai kenal) sampai esok - 3 hari...suker dpt tgok aktiviti anak2 depan mater...dan tgok cham pun balik ptg semalam hepi jer air muka dia..harap dia hepi dgn dunia baru skrg ni...aminn

Hari ni aktiviti diri sendiri pe lagi..kena siapkan insuran ni la..nak kena siapkan roadtax..dan kena buat keja lebih teliti..last week banyak sgt buat silap sbb aku nak kena buat byak keja dalam satu masa so jadi x betol kejap rasa last week tu...x mau ulang lagi kesilapan...nak buat cepat..dan betol...motivate diri sendiri supaya sabar dan relax..so kena la more be carefull..silap sendiri yg tanggung pun sendiri nanti...kalau ada yg nak tlg tanggung x pe gak...




Inilah rutin harian yg kena siapkan...ni dpt 1 kes WISH cover insuran 100k..aminnn..rezeki anak2..

Semoga rezeki akan menyusul..rezeki untuk anak2...dengan kesabaran yg tinggi dan usaha kerja keras selalu..insyallah akan ada rezeki dari NYA...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ




2 comments:

eynda said...

Alhamdulillah rezeki akak & keluarga :-)

kak ina kl said...

salan NJ..semuga bertambah maju dalam bisnis..nasib baik lah anak dara kamu belajar tak jauh..tak lah rasa rindu kan..