Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, January 19, 2010

N3 yang terlepas

Salam selasa tuk semua..hari ni baru sempat nak n3 jap ni...aduh...dah 3 hari pun citer ni...tapi i'm hepi..sbb dah bersua dgn IDAMAN KALBU dan tokeh sorang ni AHAD lepas...awal tu x plan pun nak pegi terjah ke umah tokeh tu..tapi dah alang2 kami pegi ke UDA UTAMA maka sekali jalan la kan..dah dekat tu...mane lagi kalau x umah tokeh pelita la...menjejaki sampai ke MUTIARA RINI...aduh..pusing2 gak nak cari umah eija ni..tapi alhamdulillah selamat sampai...tujuan tuk yg ni la kan apa lagi...akhirnya dapat jugak...june ko jgn jeles ar dah jejak umah tokeh pelita awal sikit dari ko..kui3...umah eija mmg cunz..henglish sakan la pun..nak tgok lg..ni dia..hehehe


Tuk eija..TQVM sebab tlg belikan set OC akak ek...i lap u la..



Yang setia menemani ku..walau berpusing2 cari umah eija..


Akhirnya ini antara set yang dapat..1 teko,cawan 6,saucer plak ada 1 jer..silap size,platter kecik ,mangkuk2,2 piring kuih..


2 hasil rembatan yg dah lama booked dan 1 yg baru rembat..kui3

Time tiba sana hubby eija x de..coz g kelas kat UTM...study lg beb..wa caya la...lunch time dia balik..so dpt la chit chat kejap dgn hubby ku..peramah orgnya...citer plak masuk dgn hubby ku sama2 jadi la..
Dah belek2 semua barang2 yg dah diorder dan dipesan..beredar balik la pe lagi...dalam perjalanan SIL pulak call..suh dtg umah dia..ada majlis penyerahan duit hantaran anak dia..dan set majlis nak kawen la per lagi..bulan depan..so kami pun terus pegi la..hantaran rm12k...fuhhh..peluh jap bakal pengantin lelaki nak cari duit tu..zaman lg 10 tahun camane la ek jumlah tu...aduhhh...anak dara 3 org tu beb ada..ekekeke...



Balik dari sana kul 6 dah ni..cham plak nak minta beli kasut sarung lg satu tuk kuliah mesti pakai kasut sarung n stoking...so kena la layan anak lagi...ah kak la jugak..coz mr hubby dah cakap dia penat n sleepy..mmg x nak pegi sekali la tu..dah tau sgt..ah kak la jugak melayan anak2 4 org tu...dan anak2 dara ku pulak kasut mane nak ada size kecik kat kedai kasut biasa pun..setakat komplek ke kip mart masai ke..mmg x de la size dorang...paling ada pun kat sini la..sekali pegi cari2 pun x der....cari la kat area kasut dalam Jusco Permas tu...yg ada kat Sembonia jer size brape...emmm amek ko..10...sama mcm mama dia dah...mmg kasut jenama tu je ada size besar pun...apa nak kata...dah nak guna kena beli kan la jugak..anak oh anak..




Kedai ni wajib masuk la jugak..anak dara kan..ermmm

Dah abis beli kasut...jalan2 jap...cakap lapor la pulak..baser ar anak2 taktik nak mintak makan sedap la tu..dah tau dah..pg la ARENA...makan apa ni ha..amboi2..chicken shop lagi..ah kak beli 2 jer so share la..kalau x mmg x abis sbb beso tu..alhamdulillah kenyang...



pe lagi balik ar...letih dah ah kak ni pun seharian jadual penuh terus...aduhh...sampai ari ni x sempat lagi nak cuci semua set OC tu..maybe esok lusa..dah ok nti akan di tepek kat sini la..tunggu dah kilat dulu ek..


ps : Leyazakwan - sabar ek tunggu akak antar pesanan kerumah nanti..ekekeke

Apa pun aku adalah aku ---> NJ



9 comments:

h4ni3 said...

bestnya jenjalan :)

kakcikseroja said...

Aduhai.. aktif betul la mama yang seorang ni.. tahniah! :)

MrsNor said...

amboii skan berborong lately...tambah jgn tak tambah koleksi antik tu

NJ said...

To kak ani
jalan2 ada sebab kak..mula sekali tu jumpa customer Takaful Life pas tu dah dekat dgn nak collect brg tu so sekali la jalan pegi..dan balik plak layan anak2..kena buat jugak..demi mereka..
To kakciks
Aktif pun tuk anak2 la kan..kalau ikut hati mmg x nak pegi sana sini..letih woooo
To mrsNor
baru nak mula sebenarnya ni..hehehe

Uncle Lee said...

Hello NJ, happened across your blog and busybody tengok your very nice gambars. You have good looking hubby there. Love his sunglasses.
Enjoyed your nice pics here.
You have a nice day, best regards, Lee.

Ibuhani said...

hehehe.....dah start berkoleksi ekk....nanti tunjuk koleksi2 yg lain utk terapi minda....hmm....kak ani pun nak cari hobi koleksi jugaklah....tp nak buat koleksi apa ye....

ninie's corner said...

Salam. Cantik nyer rmh kwn akak tu.....teringin nak berkonsepkan english style......tp.....modal nyer ttu besar.....kan......

Nadia Yuna said...

seronoknye akak berjalan. huhu

salam singgah kak =)

azlina said...

salam kaka nj....
masa ina cari rmh eija hr tu sesat juga sebab besarkan mutiara rini ada byk kawsan kak..tapi tak msk jeguk2 kat luar je tuan rmh tak ada..ada adik eija je..segan la plk...tapi rmh eija dr luar pun dah cantikkan kak..srnk akk jln2 hubby pun setia membawa kemana saja..alhamdulillah..