Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, January 5, 2010

Hadiah tahun 2010

Salam hari selasa tuk semua geng alam maya...hari ini mood anak2 kesekolah still ok lagi..x susah nak kejut pagi2 tadi..tapi reen tetap terlepas transport tiba dia baru nak kedek2 pakai baju..aduhh...mama dia la antar tu..apa nak kata..anak oh anak...lepas settle anak2 kesekolah..aku pun terus ke ofis/kedai coz ada appointment nak buat test puspakom kereta customer...sekali pintu kereta pulak x boleh nak bukak...aduh seksa nye rasa..dah la pakai baju kurung..x koser nak salin2 lagi dah siap2 pun..apa lagi la masuk pintu penumpang ler jawapnyer..kat umah ok la x de org tgok or nampak..tapi tiba kedai fuhh ramai mak2 org tunggu anak balik sekolah agama sbb sek agama Kota Masai ni x siap lagi building dia..so dorang sewa kat baris kedai tepi aku tu la...so meriah la jugak budak2 sekolah riuh rendah...jenuh gak aku tunggu lepas kan org ramai2 tu..baru kuar keta n bukak ofis ni...aduhhhh...seksa kejap...

Sambil buat n3 ada customer..stop kejap ler..sambung lagi...idea pun dah naik ilang nak n3 ni...time keja la kan..suker2 nak ulor lak nyer..hishhhh...

Ni la nak citer lagi..dapat HADIAH tahun baru....bukan gelang emas 916...cincin diamond...bukan pinggan mangkuk Vantage atau antik...bukan almari display idaman kalbu...tapi...

Tadaaaaaaa.....






Signboard baru kedai ah kak ler.....aminnnn...dgn signboard ni diharap akan bertambah2 rezeki dan akan dpt miliki apa semua impian deco ah kak nanti..insyallah...hadiah x ternilai ni...tq my dear hubby...i love u sooo muchhhhh...(dear keja pagi lak ni..isk isk)..

So pada geng2 yg kenal ah kak ni..dan berada di sekitaran kedai ah kak ni sila lah kunjungi jgn segan2 yer..di No.8,Jalan Tembikai 3,Taman Kota Masai...nak renew insuran n cukai jalan kereta n motor...Fire insuran tuk rumah..liability tuk cover projek...life insuran (Takaful Ikhlas)..nak beli kereta baru Perodua,Proton or Toyota ada...wasiat (Amanah Raya) pun boleh...Unit Trust..simpanan tuk masa pencen..panjang umur dah x yah keja kan..(CIMB WA) ni lebih untung double up dari Asb loan 10 tahun tu tau...bayar jugak bulanan tu kan...sila2...i'm waiting for all of u frens..

Sebelum aku merapu merepek lagi....n3 stop kat sini dulu...pintu keta pun dah siap di baiki sbb sebelah aku ni bengkel keta baru bukak..tlg2 sama2 la maaa..nak kena g beratur amik no ke berapa ribu plak kat pej pos hari ni jap lg...sbb kena g buat roadtax ler pe lagi...adusssss...letih la nunggu lg weiii....apa pun demi tugas..kena ikhlas buat...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



14 comments:

Ibuhani said...

Wah! Congrat....naik dah sign tu ye....hehehe....sempat jugak awak advertise business kan dlm blog....bagus juga berblog ni kan :)

ain said...

saya doakan semoga business kak N akan terus maju dan diberkati Allah!!!

kakcikseroja said...

Salam N..

Ikhlas jangan tak ikhlas.. Insurans pun Insurans Ikhlas, jd serba serbi kena ikhlas :) (kakcik pun merepek sama..)

LanaBulu said...

Hadiah semangat tahun baru..
Semoga cemerlang dalam biz...
Tumpang gembira..lihat kak NJ berjaya..
Tahniah

NJ said...

Terimakasih semua..
semoga kejayaan bersama2 kita semua..aminnn

eynda said...

Selamat berjaya sis :-)

ninie's corner said...

amboi.....mcm2 nyer business akak ni......semoga segala impian akan tercapai..........

Wedding & Event Photography said...

wow..power la akak ni..cayalahhh..congrates kak...saya respect la kat akak..sorg business woman yg berjiwa kental..akak idola saya..nk mntk nasihat& tunjuk ajar akak dlm selok belok dunias perniagaan laa..saya doakan akak berjaya dgn cemerlang..disamping menigkatkan lagi ekonomi umat islam

kak ina kl said...

salam dan semuga bisnes kamu berjaya dan bertambahlah orang melayu berjaya dalam bisnes ni..

kak ina kl said...

salam dan semuga bisnes kamu berjaya dan bertambahlah orang melayu berjaya dalam bisnes ni..

ima said...

salam kak NJ,
sorry terlepas bas....
sibuk je sehari dua ni,
semoga dgn adanya papan tanda baru tu perniagaan akak terus berkembang maju...insyaalah.

NJ said...

to kak inaKL..eynda,ninie dan ima..timakasih dgn doa kalian.. insyallah..kena usaha lebih lg pun pas ni..tq2

NekPP said...

alhamdulillahhh...aminn..
tahniah NJ! ;))

NADRI a.k.a Ayah Aiman said...

bestnyer ada agensi sendiri. sapa yng buat marketing? takaful ada tak buat Mortgage Reducing Term Takaful (MRTT) utk pembeli rumah..

sya ada tlg member bt refinancing rmh under islamic. tu igt nk rekomen diaorg beli MRTT...