Yang sudi mengikuti disini..

Saturday, January 9, 2010

Tak sabar rasanya menanti

Salam petang Sabtu semua <----- bajet ramai jer baca ni...hehehehe
x kisah la tu..janji aku baca sendiri kat sini...org lain x kesah la tu kan....nak n3 yg tajuk tu bukan apa..ada geng pegi hunting2 kat kedai ahpek tu...jumpa dgn set OC idaman kalbu aku...dan dia sudi tlg beli kan...apa lagi la aku pun pucuk dicita OC pun dtg...hehehehe...<----- suker2 tukar jerk ek....then aku dah kirim siap dah buat payment pada geng tu...cuma menanti dgn sabar jer adik beradik OC tu nak dtg umah aku...x sabar nak tgok benda tu semua...adakah rupa paras nya sama seperti kembar seiras atau kembar siam ke kan.... sabo2...itu la dia benda yg nak kena sabar tunggu tu...ekekeke

Ini lah adik beradik yg sama2 dgn aku sabar menanti adik beradik dorang tu tiba minggu depan...kui3





Sekarang ni cuma ada Platter 2 biji..pinggan makan 4 biji...piring kuah 1 biji (dah sumpik sikit)..mmg kena display only la tu..x boleh guna tuk isi kuah lagi...duk diam2 ek...aku pun x sure camane perasaan aku ni bila tgok je bunga merah putih OC ni terus terpikat..(kalau pompuan x suker roses mesti something somewhere)...betol x?...mmg dah lama set yg ada ni aku miliki warisan dari aruah MIL...tapi disimpan oleh my Step MIL...thats why x dpt amik tea set dalam simpanan dia...x pe aku sahut cabaran dia..ingat aku x ley dapat ke...hehehehe...x kisah pun..nak cari la sendiri kan...usaha kena lebih..rm pun kena lebih gak tu..aduhhhh...apa pun dah suka...apa nak kata kan..COLLECTOR2 semua...tapi aku x de byak mana pun set lama2 ni..vantage pun ada la sikit...cuma skrg ni mcam dak masuk angin suker nak kolek2 tu plak dah...mmg dah terjebak la ni namanye...tapi harap dapat tahan perasaan agar x keterlaluan...sikit2 je ok la kan...

Sebelum nak merepek lebih..baik undurkan diri dulu kat sini...sambil berkata dalam hati..selamat menanti dgn sabar...dan tuk kolekter yg baik hati tu...I LAP U la...tlg belikan OC idaman kalbu akak...kui3


Have a great weekend to all of u...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



5 comments:

Ibuhani said...

oh...NJ minat collect pinggan mangkuk ye...ni mesti byk almari utk colection2 cam ni kat umah kan :)

eynda said...

Rajin akak buat koleksi pinggan mangkuk... :-)

Erna said...

salam..dan tahniah NJ..akhirnya bertemu dengan idaman kalbu..kalau dah rezeki..tak kemana kan..semoga bertambah lah lagi koleksi NJ tu..

MrsNor said...

salam NJ
ehem ehemm dah mula terjebak dlm aktivit ni sukar ler nak stop nanti..apa pun sy ucapkan oga bertambah byk koleksi Nj nanti

pB said...

rajin sungguh NJ collect pinggan pinggan nie