Yang sudi mengikuti disini..

Saturday, January 23, 2010

Hatiku berbunga2

Salam tuk semua..n3 bersambung kisah OC ku..kini telah berjaya kumpul kan ahli keluarga OC yg ku idamkan dan impikan selama ini....terapi minda ku segar bak bunga OC merah + putih ni la jugak...dari ahad lepas dah pegi collect kat umah tokehpelita..baru semalam cuci..sental dan lap bagai..bagi kilat ar baru leh display kan...mmg cantik cunz sungguh bunga OC itewww...<-----dah suker cakap mmg mcm ni ar...ekekeke..

Set yang ku ada...
Cawan teh 6 biji -
Piring nya 2 biji jer..kurang 4 biji lagi ni..sbb silap bagi la size tu...
Piring kuih 5 biji
Pinggan makan 4 biji
Mangkuk lauk besar 2 biji
Mangkuk lauk kecik 2 biji
Platter kecik 2 biji
Platter besar 2 biji


Set ni kirim dgn tokehpelita...tq EIJA..i lap u...


Yang ini selepas digabung kan pertemuan adik beradik lain yg sedia aku ada..cunz kan..



Inilah adik beradik OC yg berjaya dikumpulkan setakat ini...berkumpul la bersama dgn yg lain...ada lagi tu yg belum lengkap...sabar2...



Yang ni OC biru beli dgn kak yaya dan free gift OC merah iteww..tq kak yaya

Set OC biru ni dapat dari kak yaya baru amik semalam...terus kumpul sekali kat sini..kak yaya bagi free gift mangkuk OC la pulak..lagi la berbunga hati aku ni kan...cuma nak kena carikan teko nya la pulak tu kan...pegi umah kak yaya secara kebetulan jer..dah lalu jalan umah dia tu..aku pk singgah la sekali sbb nak amik 1 pelita yg eija kirim kan lalu kak yaya bulan lepas lagi..sbb kak yaya kan pegi bercuti lama hari tu..maka tertangguh la nak amik tu..aku call kak yaya ada..belok terus ar..


Koleksi henglish ku bertambah dgn bakul bunga ini..dari kak yaya..

Dah tu aku tgok bakul ni lawa la pulak..rembat gak ar dgn kak yaya...hehehe (apa yg berbunga mmg cantik kat mater aku skrg...ohhh tidakkkkkkkk)..poket ku kering..eh silap poket hubby yg kering nanti...ikutkan byak lagi nak rembat..tapi aku sabar kan diri aku dulu kalau nak semua aduh kopak la poket nanti...sian hubby...sabar ye N..ehehe

Memang x tertahan rasa hati bila tgok keluarga OC yg kunanti berkumpul..seronok rasa..so lepas ni kena cari kan tempat untuk mereka bertahta dirumah ku..dah servey tapi x der saper nak belikan..uwaaaa...


Sabarkan diri sendiri kejap ni..hehehe


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



3 comments:

ninie's corner said...

wah...cantit la...
semenjak mengikuti blog k'NJ...
ati ni dah mula jatuh cinta dgn style inggeris la plk..........

eynda said...

Tengok koleksi akak buat eynda tak sabar nak pindah...nak beli set pinggan mangkuk baru :-D

Erna said...

memang cantik NJ..bila dah dusun macam tu..cantik betul..pasal koleksi pinggan ni..memang macam tu..bila kita dah mula..susah betul nak berenti..nanti kita terpikat yang lain pulak..terus kan minat NJ yang cantik tu.