Yang sudi mengikuti disini..

Friday, January 15, 2010

Terapi minda dgn membaca

Salam jumaat yg mulia tuk semua..semoga semua kawan2 diberkati pada hari ini dan berada dalam lindungan NYA disamping melakukan tugasan harian kita semua dgn mudah hendaknya...aminn..

Idea nak n3 ni x tau nak citer apa..so citer la pasal baru beli 2 buku ni..lama jugak x beli buku2 feberet ni...maklum la bizi dgn tugas sebagai MAMA kepada 4 anak yg baru masuk musim baru persekolahan...mmg x sempat nak melayan diri sendiri..tapi minggu ni kena jadikan minggu untuk diri sendiri..tapi bukan SELFISH haaaa...not me...

Buku IMPIANA ni mmg suker beli...tambah ilmu hias rumah la kan...



Buku SENI HIASAN ni beli sbb mmg suker buku2 mcm ni dan lg suker tgok ada free gift la..dari BRITISH HOME...so sweet kaler pink lagi..jom kita share...tuk terapi minda ni..



Tapi yg ni x akan guna..sayang la..hehehe




Tempat ni restoran kat KLCC...mmg cantik sgt..luper lak nama dia..hehe


Ini lah tajuk yg suker sbb plan nak buat mcm tajuk ni..coz hubby suker BALI ler..


Nak n3 umah sendiri lum lg la masa ni...x siap make over lg pun x de la mcm dalam buku ni pun...rumah ku kecil x bertiang...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ

4 comments:

h4ni3 said...

hanie pun beli buku seni hias tu. baru nampak tahun ni, x tahu pun da setahun kat pasaran. dpt free gift yg best tu. hehe..

Ibuhani said...

oh...NJ minat english cottage style concept.....mesti hiasan ada bunga yg kecik2 kan....k.ani x tahulah nak concept apa lg....tu yg duk tgk blog kwn2 n survey internet jugak....slmt menghias ye :)

kakcikseroja said...

Salam N..

kakcik pun suka tengok hiasan2 rumah orang kat dalam majalah.. setakat tengok ajelahhhhh... :)

ain said...

Insyaallah...one day gtee kak N dpt gak buat english style kat umah tu!!!