Yang sudi mengikuti disini..

Friday, January 8, 2010

Letih dan meletihkan...

Salam bahagia tuk semua..semoga ceria2 dalam menjalani hari2 yg berlalu...
Aku??...emm yg letih tu bukan apa..keja boleh tahan..kena handle sendiri...sorang2..hubby masih keja makan gaji...kalau x mane nak tanggung anak2 nanti kalau bisnes kami x pegi jauh kan..tapi akan ku usahakan supaya akan bergerak maju kedepan lagi dan lagi..insyallah..
Dan lagi yg meletihkan tu bila online MYEG dah buat payment maybank2u sekali x complete la pulak..payment dah tolak tuuu..aduhhh..letih ler den..penin kepala cek sat ni..dari semalam lagi ah kak duk penin..nasib baik sabaq lagi ni..

Apa nak kata itu lah adat org bekerja semua sama...hendak seribu daya x nak seribu dalih..
usaha tangga kejayaan...ceewaahh..

Petang tadi terima kunjungan teman blog..dtg buat insuran & roadtax kereta dan motor..sape ek..dia ni laa http://noreen-mydream.blogspot.com/ tapi luper la pulak nak snap pic dua dgn noreen..aduhh...noreen n husband mmg peramah n friendly..so kami dah bertemu di alam nyata..tq noreen coz sudi berurusan dgn akak..

Hari dah lewat nak tutup kedai dan nak balik la pe lagi..nak merehat kan diri pulak..letihhh weiiii..adusssss.....balik umah nak zzzzzzzzzzz....esok anak2 x sekolah..horeeyyy x la kena tunggu bas sekali dgn mimi kul 6.05 pagi tu..kui3...<--- ayat mama yg malas la tu..haha

Sib baik ada org yg sudi menghiburkan aku...dan bg kiss mcm ni..hahahaha...



Tapi tuk aku jer la..bukan org lain hah..


Tuk semua selamat malam..jumpa lain n3


Apapun aku adalah aku ---> NJ


5 comments:

Zulaikha said...

kak, amek ika keje ngan akak laa..ika menganggur ni.hehe

Ibuhani said...

hahaha...mana ada keje yg x letih N? Kalau ada k.ani pun nak wat keje yg x letih tu....apa pun slmt maju jaya n smoga bisnesnya sukses :)

ima said...

Kak...nak jadi usahawan berjaya kenalah kerja lebih sikit dan kena banyak bersabar....hehehe macam pakar motivasi pulak.

Ernie said...

salam kak....
tapi best keje sendiri sebab tak terikat ngan sesape...

jalilah_jy said...

kelakauuu laaaa muka cik abg kamu N ahakkksss teringat anak no3 tuu masa baby suka buat bucuk mcm tuuu .. ada sampai la ni gmbr tu kak simpan..
kejayaan akan menjulang jika kesbaran kita tinggi..ceh ceh pandai lak mengayat..hehehe.. 5 thn lagi kami pencen apa nak buat tak tahu lagi... buat bisnes..tak larat dah kot..dekat 50 dah masa tu nanti...perancangan penting kan N..beri sikit ilmu bisnes N..hehehe