Yang sudi mengikuti disini..

Friday, January 1, 2010

Bunga api tahun baru...

Salam 1.1.2010 tuk semua...semoga semua ceria menjalani hari ini dan seterusnya dgn penuh syukur dan tabah menghadapi apa jua halangan mendatang...kita akan semakin kuat dan kental jika berjaya mengharungi rintangan mendatang dgn jaya nya...

Malam tadi pegi la majlis yg diadakan kat Taman Nusa Damai (perumahan aku ler)....anak2 ajak pegi la..sefamily pegi kepadang KRT sana...acara diadakan sekali dgn anugerah untuk anak2 cemerlang dalam PMR dan UPSR..jamuan makan..barbeque ayam..dan tepat 12 tgahmalam..acara ni la ditunggu anak2..dan mama dorang pun sama..seronok kan tgok bunga api tu...sakit telinga aku gak time tu..tapi meriah jugak sesekali layan...hehehe



Snap pic bunga api ni kelam kabut nak snap sbb laju jer naik berdezub2 das dia..



Ni snap sendiri kat DC aku eh..bukan cetak salin pic ni..ori lg..hehehe



Pic ni snap dr jauh..blur la pulak..maklum DC buruk version kuno..bukan canggih pun..



Antara menu..nasi grg kg,karipap,buah,sandwich...dan ayam barbeque..tapi x snap plak bahagian tgah bakar tu..kat meja ni mmg gelap giler lampu malap lak tu..


Acara last kami nyanyi lagu NEGARAKU beramai2 juga ada acara potong kek tuk yg sambut hari lahir malam tadi..x sempat nak snap kek dah licin kena serbu..kek sebiji 3kg..yg serbu 30 org..bayangkan je la..dan kami balik kul 1210...apa pun majlis meriah tuk penduduk setempat kami..time ni la nak kenal jiran tetangga yg jarang aku dpt bersua muka..jadual aku la kan..harap maklum la wahai jiran2 tetangga ku...lg pun aku mmg BUKAN ahli mensyuarat tingkap pun..x pernah daftar dan x akan daftar sama sekali...tapi kalau nak join tuk majlis yasin ke marhaban ke ok la..

Sebelum aku merepek lagi..n3 stop kat sini jer...jap lg nak n3 yg lain plak...hehehe


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



5 comments:

LOVE2COOK said...

Happy New Year KakNJ!!! Wish U a prosperous year ahead! :)

eynda said...

Cantik gambar bunga api yg akak snap :-)

ima said...

seronok nya kat taman dia ada majlis sambutan tahun baru, siap ada bunga api lagi.

Kat taman kita pun ada gak, pertandingan nyanyi.....krook...krookk.

LanaBulu said...

HNY kak NJ..
semoga bertambah sihat wal fiat..

NJ said...

to all
tq for wishing semoga semua pun bahagia,ceria dan sihat ditahun 2010 ni yer..