Yang sudi mengikuti disini..

Saturday, January 2, 2010

Why soo slow ????

Salam Sabtu semua..nak tau tajuk tu..sbb nya ni la Streamyx x de line...TM tu pehal la pulak..telefon sekali la x de line dah ni dr malam tadi...sib baik air ni sabtu..x der urusan dgn encik JPJ..kalau x susah la aku dah ni...lepas dah slow Streamyx tu..guna plak berokben CELCOM...sekali tgok sama la pulak nak masuk sana sini blogwalking x dapat la nak jalan2 merayap..dah jadi blogger mcm skrg ni sungguh bohsan rasa tanpa INTERNET...betol kan kawan2..betol..betol..betol....sgt betol la tu..nak kena POTONG3 kot ni...bagi chance lg ni..tgok la bulan depan camane..eeee geram tol ar...
Sib baik sabar lagi ni...buat la keja yg x melibatkan TENET ni kan...selamat siap filing dokumen aku jap..ada hikmah setiap yg berlaku tu pun...aminnnn

N3 ni nak tepek pic lawo ni..tapi jgn salah sangka ni bukan umah aku k...pinjam jap letak kat sini jer...umah anak sedara kat Kg Cahaya baru tu la...dia dah kena goda dgn aku tuk jadi blogger..coming soon la tu..minat english gak minah sorang ni...rumah dia campur2 gak english + bali + antik...umah sebuah mmg besar cun ar deco...

Rumah aku..lum ready nak preview kat sini lg..sbb tgah upgrade kemas2 lagi ni..hehehe
layan jer la pic ni dulu ek...







English style kat dining area tuan umah..



Almari ni simpan barang2 antik tuan rumah..



Tuan rumah yg bertudung putih tu la..Noorashikin...



Yang ni ruang bali plak...aku tumpang posing pinjam hall tuan umah jap..kui3

nak tgok umah aku tunggu n3 akan datang....tapi tah bila la tu ek..sabo2...hehehe


Apa pun aku adalah aku ---> NJ




3 comments:

Ibuhani said...

decor lg.....ni smua yg buat k.ani pun nak decor umah jugak ni.....alahai bilalah aura decor nak masuk kat k.ani ni....hehehe

NJ said...

salam kak ani..
slow n steady la ye..mesti dtg tu..N pun skrg ni tgah cari aura nak bg maksima baru kemas sakan ni..hehe

kakcikseroja said...

Salam N...

rumah kakcik takde style.. main hentam je.. janji ada tempat lepak! wakaka...