Yang sudi mengikuti disini..

Friday, March 5, 2010

Bila CINTA semakin bersemi ?????

Salam geng semua..ni nak n3 sambungan dari Lumba Basikal tu la pulak...nape leh ada kat situ ek..sbb ni la pun kan..apa lagi..hehehe...nak dpt daun ni nak kena tunggu musim luruh..kat mesia mana ada musim luruh pun kan...yg dikata kan cinta makin bersemi tu la..cinta aku pada set2 mcm ni..jadi nye layannnn je la...

Just sharing set yang ku ada...tanpa teko..sedey ar..

Close up sikit tgok dekat..dimata aku mmg cantik jer kaler n paten ni..

Teko OC gumuks melengkap kan set OC yg ku ada..

Pinggan makan ni dah lama beli..tertinggal la pulak so baru la nak n3 hari ni..bukan antik tapi claytan jerk..mmg bunga x sama saje ambil mcm tu..tapi sbb bunga dia roses tu yg aku terpikat terus la..so soft pink kaler...ada lagi saper nak boleh la buat pesanan..murah2 jer hage pun..

Ok la geng n3 stop dulu kat sini..nak balik berehat dah malam ni...esok byak program menanti...majlis sukan sekolah Shakir kena awal2 hantar kat Tadika...dan aku pun ada program sendiri...Jumpa lain n3 ok..



Apa pun aku adalah aku ---> NJ

6 comments:

ninie's corner said...

Wah.....cantiknya.....

kakcikseroja said...

Salam N..

wah.. memang minat sungguh N dengan koleksi pingkan mangkuk roses tu, ya? :)

ain said...

wah kak N!!! semakin bertambah yer koleksi!!!

MrsNor said...

waaa dah ada cawan mulut jahat iyer...hehe mulut jahat pun bentuk ia cantik

~Yatt~ said...

salam kak NJ..
wahhhhhh..banyakk hasil hunting akak ye..teruskan gali dalamm2..banyak lagi yg tersimpan kat apekss tu..hehe.. ;)

NJ said...

Ninie
MMg cantik la ninie..
Kakciks
Minat dtg tiba2 jer kak..tah la.. susah nak kata..tapi cantik la kak..antik lama tu semua nostalgia pada N
AIN
aminn dpt la tambah lagi ain..hehe
MrsNor
Mulut jahat hati baik x per...tapi cun la tgok
YATT
Tu la yatt hasil yg ada...cuma dah kureng la..apek pun dah ramai peminat skrg ni..