Yang sudi mengikuti disini..

Monday, March 8, 2010

Masa yang berlalu

Salam Isnin semua...

Terasa masa sgt2 pantas berlalu pergi..customer datang nak renew roadtax dah lepas 6 bulan tempoh...mmg cepat sgt masa aku rasa skrg berlalu...tapi aku tetap disini..dan sudah terjebak dgn deco henglish sikit2 dan memburu koleksi antik...entah kenapa hati ini bagai terpanggil bila mula tgok koleksi antik kat blog2 geng2 tu January 2010...dulu mmg ada la kolek sikit2 jer..tapi sejak Februari 2010 lepas..semakin bertambah dalam minat dan suker aku nak kumpul set antik tu pulak...dan aku jadikan sbgai pelepas rindu pada nostalgia kenangan dulu2...mmg sedey bila kenang tapi apa kan daya masa pergi x akan berulang..hanya kenangan tersemat dihati dan kekal hingga akhir hayat aku...semoga aku tidak la menjadi FANATIK nak pegi menghunting sampai ketahap OVER pulak kan...masih boleh kawal diri lagi..dan yg aku dpt pun bukan la mahal ribu riban...sikit2 je..dan harap lama2 byak la kan..cuma yg pasti minat tu dan masuk dalam diri aku dan sukar nak dilemparkan pergi dah ni..tapi pun belum lagi la jadi ANTIK MANIA... tah ke x lama lg kot tu..hehehe...apa pun sedar lagi semua tu hanya pinjaman..aku hanya peminat saje..

Just nak share dan cuci mater jer la ni kan..layannnnn...

Set biru ni cawan + piring beli dgn kak yaya..koleksi antik ibu..dah lama jugak..ni baru dpt bertemu dgn teko nya..sukerrr

Set ni jer yg ku ada..teko dan cawan seketui dari peninggalan MIL dan platter kecik tu..pemberian seorang teman seiring..terimakasih x terhingga..i likeeee

So n3 stop kat sini dulu...nak kena siap kan keja ofis pulak hari ni..maklum lah sabtu x masuk ofis ni..jauh perjalanan sabtu lepas...mencuci mater sekali..hehehe..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ




7 comments:

kak ilah jy said...

wahhhh koi sakan N ni.. 1 day kak nak pi umah N nak tgok semua koleksi N tu..jgn2 tak bolihh lalu dlm umah paa ..hehehe.. kak tak la gila membeli sbb abg tuuu marah sakan..tapi tetap curi2 jugakkk hahaha

NJ said...

Salam kak ilah
Hahaha kak..bulih lalu lagi la kak..x byak mana pun..mai la kak..
oo kak curi2 no..besa ni..ekeke

Azita Zain said...

asik pinggan mangkuk jer...bila nak makannya???

NJ said...

K.ita
Makan ek...hari2 makan la kak..tapi x sempat nak snap pic guna pinggan tu..nak ajak ramai2 makan x dan masak2 lagi la skrg ni..bz sajerrr..hehehe nti ada free saya undang k...dont wori

eynda said...

Eynda suka set putih yg plain tu :-)

izanuddin said...

ok3..saye nesLO-suam akan pergi klu d panggil...waduh2..lama xsngah blog akak N kite ni.. =)

Ena Qalinsya said...

wahhh sakan tol kumpul koleksi kaca ek.. sy punye 3..4 set koleksi masa org bg adiah kawen dulu tak tersentuh pun lg...elok je dok dlm stor tu heheheh