Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, March 30, 2010

DAPAT AWARD

Salam selasa semua..

dan salam rindu coz dah lama x bersiaran ni...terlalu banyak urusan harus diselesaikan sebelum dapat duduk lama depan PC macam ni...fuhhhh bizi sgt²..kursus yg tak habis²..keja² yg berderet menunggu...alhamdulillah rezeki la tu kan..rasa lama sgt x n3 kat sini..rindu sakan weiii...tapi aku x mis amik gak pic walau tgah keja lain pun...itu mesti..hahaha...

Kali ni nak citer pasal dapat award ni la..dari Eynda 's Diary...tengkiu eynda bagi akak..so appreciate it dan terharu ni...toceh²...tapi kena gak buat keja dulu baru ley amik...


Ok akak ikut arahan la ye..

1. Bagi ucapan kepada sape yang bagi award ni dan post award ni dalam blog memasing - DONE

2. Listkan tarikh lahir anak dari yg 1st dan seterusnya...letak sekali nama anak...

 ---> Macam kat bawah ni la..yuhuuu

NORSHAMIRA
DOB - 22/05/1991

NORSHAMIMI
DOB - 17/12/1995

NORSHUKRINA
DOB - 01/11/2001

MUHAMMAD SHAKIR NAZIM
DOB - 15/7/2004


3. Sape² yg peknen..letak sekali pic korang masa peknen..akak x peknen la eynda so x de la pic ek..
   ---> x de chance peknen lg dah tapi perut akak pun macam peknen
            3 bulan ni..uwaaaaaaa

4. Bagi award ni kat sape² yang hot mummy (semua yg dah jadi mummy
   dan bakal jadi mummy pun boleh) yang korang kenal...
   
    DAN INILAH YG AKU RASA HOT..huhu

                             Eija (Eija cottage)
                             June (rysha-luvelyroses)
                             Intan MT (Villaistana)
                             Ibuhani (me n my 3 girl)                  
                             Nelly(HappyOven)
                             Leya (Leyazakwan)
                             Mummycyber s'pore (When u n i fall in love)
                             Ninie's (Ninie's Corner)
                             Ct Delima (Taman Syurga Abadi)
                             Cikgu Sity (Arinna Collection)               
                              



Banyak nak citer lagi tapi n3 stop dulu kat sini..ada lagi keja yg perlu dibereskan...
c all of u later..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ
                            



                                  
                                 

7 comments:

Happy Oven said...

halloooo tokey...salam...kita Happy Oven lah Kak Norma bukan Hot Oven...hu3..melecur2 tangan klu hot oven uuuu...ha kita dtg ni jalan2 dulu , nnti baru amik award tu yerrrr...nk belajar buat sticky mode camner dulu nih...hu3...

NJ said...

hahaha..noly sori..happy oven ek.. adoi..silap la pulak..ampunn..ekeke

♥cybermummy♥ said...

thanks kak NJ for the award . nanti saya ambil dan tepek kat blog saya . Suka sangat :D

Ibuhani said...

N.....TQ nominate k.ani HOT MUMMY....hehehe....akan ditampal dlm N3 berlabel AWARD.....mmmuuahhhsss....

ninie's corner said...

thanks Kak N.....

Ibuhani said...

Salam N.....kak ani dah tepek dlm entry berlabel AWARD......hehehe....tp x nak buat homework tu boleh ekk.....tgh byk keje n nak pindah ofis ni......berselerak cam nak runtuh ni... :) TQ....

~aSHa~ said...

lawa2 anak akak....