Yang sudi mengikuti disini..

Wednesday, March 10, 2010

Bunga anggur tidak berbuah...

Salam Rabu tuk semua geng..mesti semua tengah bizi yg keja tu kat ofis dah nak balik la pun..yg kat rumah duk pk apa nak masak ptg or malam ni ek...yg x de keja pe lagi jalan2 la kat umah kawan2 kat sini..cuci mater..cari kenalan lagi...dan aku pun sambil keja sambil2 la buat n3 ni..kalau x mmg x sempat la nak tunggu time tutup kedai nanti...lg pun time ni x de customer amik masa la tuk n3 ni...nak share jer apa yg aku ada..kolek2 lama dah byak x de gobok plak nak letak..aduhaiii...sabar byak2 ni...tungguuu..akan sampai masa..dapat la tu..yg pasti kena sabar...

Di mana kah kan ku temui teko (IBU kepada cawan2 ku ini)...??

Dan roses ni dah bertambah kuntuman lagi sbb apa..aku tambah la kan..baru nampak rimbun sikit kan..suker sgt kaler dia so soft in my eyes...


Nak citer banyak x de lagi idea nak karang..sbb tu je nak share tuk hari ni...jumpa lain n3 nanti..



Apa pun aku adalah aku ---> NJ

2 comments:

Erna said...

banyak dah koleksi nj..bunga ros tu memang cantik..macam background juga..cantik dengan ros nya..pink lagi..

ain said...

baik akak cepat2 cari gobok pulak pas ni!!!