Yang sudi mengikuti disini..

Monday, March 15, 2010

Dapat free tapi..

Salam Isnin semua

Monday blues ke korang semua ni?...ermmm aku pun sama la kena gak sikit2..maleh nak hapdate rasa..aduhh..tapi ada plak dapat award ni..tapi kena siap kan keja sikit baru ley dapat award..alamakk..cam malas je..tapi org bagi kan..kena la terima dgn syarat pun...lg pun org dah ingat dan nak bagi award tu bukan senang dan bukan semua org dapat tu..dapat dari http://cetusanminda.blogspot.com tq sis tinie..kak N try la buat eh..apa yg boleh la kan..nak kena pk2 gak ni..ada syarat lg tu..

1. Thank & link the person that gave you the award = dah link lama dah

2. Pass this award onto 15 blogger you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself (alamak ni nak kena pk2 gak ni..plink..plink pk jap)...


- 1. Rasa dah buat dan ramai dah link dan visit dorang selalu..(Tq my dear sis tini)
- 2. 15 org mcm sikit jer..link dah puluh2 rasa tu..tapi ok la boleh je la..
  - Azlina manjung (Azlina deco)
  - Jalilah JY
  - Ain ismail (menmykitchen)
  - Azita zain
  - Amflora
  - Norly Happyoven
  - Mummy 2haqq
  - Intan MT
  - Inna ab (melur mewangi dihujung laman)
  - Ima mawar merah
  - eynda diarys
  - h4ni3 (dr hanie)
  - Mrsnor
  - Ninie corner
  - Hazila

3.Akan contact all of them to inform k

4. 1. Very simple person n very open minded
    2. Wakil insuran general,life,unit trust,wasiat dan jual kereta baru
        (terkini - jual koleksi antik jugak dah..hehe)
    3. Penyabar ada banyak jugak ni
    4. Tak suka org yg hipokrit (depan cakap lain blkg cakap lain)
        berani cakap depan2 ar..no problem pun kan..terus terang la tu..
    5. Bersungguh2 - fokus untuk capai impian supaya jadi nyata
    6. Tak boleh tgok org susah - hati ku mudah tersentuh) -
       ada lebih insyallah akan tolong setakat mampu..
    7. Berblogggg la pe lagi (sehari x n3 mcm seminggu rasa..hahaha)

Semua dah jawap ni rasa nya kan...so inilah award nya...

Tq my dear sis tini...

Harap ok la tu n3 akak yer...x sempat nak pk lg dah ni...tapi tentang diri akak tu mmg itu lah akak...



Apa pun aku adalah aku --- NJ




3 comments:

Happy Oven said...

Yang no 4 tu ..tak suka org yang hipokrit , ya betulll....Aul pun kata Kak Norma ni klu cakap mmg direct jer , takde hipokrit punyeeeee...cayalah....leh geng arrr ngan Aul tu...bernanah telinga klu dia bg ceramah agama...hu3...

NJ said...

To Noly..
hehehe...jgn marah ar..kita kan telus bila cakap..x de simpan disebalik tabir punya..

kak ilah jy said...

kak dah baca selepas jer n tulis bneda alah ni.. tapi kak ignore jer tadi smpai la dlm shbox tu..hehe.. kak mmg x pernah dpt ni..yatie dr US memula bg pas tu N .. ena qalinsya selalu dpt dlm blog dia..tah puluh kali kot.. syok tgok..tapi kak ni malas nak jwb..hehe..lama tak karang ayat bab2 diri ni..hehe hari ni buat donat tembaqm dan kuih lapis. esok ada pot luck di tasik ...