Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, March 11, 2010

Yang comel sajer

Salam Khamis tuk semua yang berkunjung kesini hari ini..semoga semua bahagia dan sihat ceria dgn family masing2...hari ni nak share koleksi comel yg ku ada..seciput jer..tapi aku suker sbb soooo cute je size nya...layannnn je la..

Yang ni dah lama aku miliki..x mahal la pun tapi sbb bunga dia tu la kan..dulu beli masa ROMANTIKA ada kat Kompleks Pasir Gudang ni...dah lama beb tu..lebih 10 tahun dah..tapi skrg dah jauh la pulak nak kena pegi Angsana nunn...sayang gak tu 1 cawan dah pecah dek si angel kat umah tu la dulu..asik nak tgok jerk.. 

Yang ni baru lagi la..tengah tunggu nak masuk umah baru..CFO dah ada cuma lum boleh masuk umah jer..show room dah ada..


So tu jer n3 tuk hari ni..kalau ada yg dah bosan dgn n3 aku..sorry je la ek..apa nak buat..n3 ni aku yg buat..sekadar tuk kenangan diri sendiri...yg sudi share boleh la layannnn...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ




7 comments:

azlina said...

salam kak nj..
banyak dan rajinnya akk memburu yea..

terima kasih kak sudi jln di WBS DECO..

kak nj kita mmg dah seharusnya bersyukur memiliki suami seperti suami2 kita jika di bandingkan dgn insan di luar sana yg mempunyai suami suka mendera,tdk bertanggungjawab dan sbgainya..

kak abi akk pi mana out-station ke amboi rindu2an plk tu..he..he...

ima said...

salam kak n...wahhh makin bertambah nampaknya koleksi akak ni...comel2 semuanya...

dulu masa romantika ada dekat...tak teringin nak gi tapi bila dah jauh ni,baru rasa berkenan dihati...huhu

NJ said...

AZLINA
Amin2..syukur selalu..

Cik abg x kemana..pegi keja jer ina..hehehe

IMA
X byak mana ima..cuma suker tgok cute dan bunga2 tu la pun..
Tu la kan kita ni mmg gitu..yg dekat x heran..bila dah jauh baru nak cari..mcm skrg ni pesta layang2dah x de kat sini..dulu ada kat sini x heran pun nak pegi..ehehe

MrsNor said...

amboi amboii makin galak tambah koleksi sekarang iyer... bravooo teruskan kegiatan hunting ...kita nak tambah pun ada masala lor ni ...satu dah tak ada ruang/space nak sumbat brg2 baru dan kedua yg terbesar DUIT tak ada sokmo sekarang hehehehe

ain said...

salam kak N...makin bertambah2 koleksi yer. seronoknyaaa!!!

psst...bila nak tayang umah baruuu!!!

Azmiezas said...

Lawa la tea set akak tu, w/pun dah lama tp sekarang ni kan org dok pakai balik bunga cenggitu..

Agaknya kalau akak pi Idaman Suri, mcm mana ya??..mesti habis akak borong kan??...kikiki..jgn mare aarr...!!

NJ said...

Salam mrsnor
Jadi pemburu ni mmg kempis saje wallet..aduhhh..tolongggg...hehe
Ain...
Rumah untuk cawan2 tu jer ain.. bukan umah tuk akak..jgn tertipu ea..hehehe
Azmiezas
Tu la org mmg dah back tu 60'.. suka kolek barang lama semula dah skrg ni..
kak pi Idaman Suri..jenuh la bonet keta jadi motobot dah nti..tak pun flight senget nak bawak barang.. hahaha...
Ishh tgok jugak la mana yg belum ada...kena pk 9-10 kali gak tu..sabit tu x bg balik pi sana kot ni..hehe