Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, March 9, 2010

Shakir Johan??

Salam semua...citer ni hari Sabtu lepas...Shakir ada sukan antara sekolah cawangan Tadika As-siddiq...buat di Bukit Layang2...tapi hanya untuk guru dan murid saje..maka x de la nak snap pic dia pulak..lg pun sabtu tu mama dia pun pegi bersukan jugak..tapi kejar apeks..hahaha...balik je sampai rumah dah malam tu dia tunjuk dapat hadiah...seronok dia bercerita..aku pun suker bila tgok dia dpt Johan dan menang tu...x sangka anak bujang ku sorang tu..dia tu minat main bola...dgn keta2 hot wheel dia..layan kartun kat astro dia yg aku tau..x sangka plak kuat lari dan boleh bersukan kat sekolah....layannnn je la...

Love u so muchh sweet heart..


Syukur dgn permulaan anak bujang sorang ni...aku tumpang suker tuk dia la kan...tu lah anak2 nak bagi seronok kena sama2 meraikan...walau hanya kejayaan kecil mereka...tadi dah buat pengesahan darjah 1 dia kat sek taman cendana...so lega la rasa...cuma tunggu disember nanti ada test untuk tentukan kelas tahun 2011 nanti...Reen pulak bawak balik result periksa bulanan dan buku nilam...ok la peratus yg penting meningkat bukan jumlah no...syukur dgn anak2..amanah allah yg berat untuk aku bentuk menjadi insan berjaya dan sempurna..semoga aku diberi kesabaran yg amat tinggi dalam mendidik anak2 ku mencapai kejayaan dimasa depan mereka..insyallah....

N3 stop kat sini dulu la..ada keja lagi nak kena settle ni...time org nak balik keja ofis..aku nak mula tunggu customer dtg collect or buat insuran..sbb dorang berurusan lepas waktu ofis kan ke...itu la keja aku..kena la buat..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ




3 comments:

ima said...

Oooo....patutlah masa senamrobik hari sabtu tu, nampak ramai budak2 tadika kat situ, kalau tahu syakir main sukan, makcik ima tolong sorak-sorakan...mesti dapat hadiah bekas kuih lagi besar....hehe

NJ said...

wah ima..g senamrobik ek..sekali la bersukan dgn anak akak tu..tu la imah sukan dgn cikgu jer..mak2 x dibenarkan pegi..kalau x mmg akak dah ada sekali tu..hehe
aar la kan kalau tau..ima tlg sorak kan ek..ekeke

Ibuhani said...

La.......knp sekolah x bg mak2 dtg tgk anak bersukan? Rugilah x tgk Syakir lari n dpt hadiah.....tp x per Syakir ada byk lg sukan n acara yg boleh N sama2 raikan. Seronok raikan anak2 ni.......teringat pulak masa my 3 girls dulu......slmt menguruskn anak2 N & smoga semuanya berjln dgn baik :)