Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, November 5, 2009

Belajar lagi

Salam tuk hari ni pada semua...ada lagi ilmu baru dpt hari ni..sebenarnya bizi nak citer sbb byak keja lak ari ni...tapi bizi2 pun tetap nak buat n3 ni gak..hahaha..jgn kantoi dgn bos dah ar...x pe bos balik kul 430 nti baru ada..ekekeke...

Nak share la ilmu baru ni kan..rugi kalau tau sorang2 pun..lagi pun suker tgok pic2 sendiri duk dalam berbagai pesen tu kan..nak dpt jadi cover magazine x der harapan la pun so buat sendiri..sendiri tgok la kan..hahaha...untuk Am Flora dan yg lain ley la buat lepas ni ek...gi masuk kat maribinablog.blogspot.com atau MagMyPic.com...jgn luper bg tgok tau lepas dah jadi tu..x elok lokek2..

So layan jer la pic ni ek..zassssss





Dan masih dilanda penyakit M tuk masak...tapi anak2 mesti kena sediakan..kesian dorang lapar kan..so pk masak ni jer la yg simple sgt2...tapi anak2 suker tu yg aku pun suker bila masak dorang makan abis..senang ati..esok masak lagi..plan nak masak puding nak buat triffle nak buat dadih..segala bahan dah beli tapi x sempat lak la hari ni..malam2 nti la kot pojek tu..

Ini la dia pic masak simple tu...tapi shakir sampai erghhh sendawa makan mee hoon dan udang tu..minum plak susu segar..aminnn





Ada yg nak makan udang amik sorang 1 ekor jer ek..ekekeke



Apa pun aku adalah aku ----> NJ




4 comments:

kakcikseroja said...

Adoi N...

ni yang kakcik jelez ni.. nak blajo gak la...hehehe...

Ernie said...

sedap tu kak makan time tengah lapar...
semakin pandai akak mengedit gambar yer..

CIKGU ZAM said...

Aikkk, majalah ape tu, terbaru di pasaran akan datang ke, hehe

NJ said...

kak ciks dan erni
jgn la jeles semua boleh buat pun..
jom la edit gambar2 yg ada..suker2 jer nak letak dan tgok sendiri jer pun..pegi la kat address yg dah dibagi kat n3 tu kan..