Yang sudi mengikuti disini..

Sunday, November 15, 2009

Salam hujung minggu

Salam tuk semua yg berehat tu perghhh santai banget...cuaca kat sini masih hujan berterusan...jemuran mmg ler kelembapan hari ni..sib baju sekolah dan kasut sekolah anak dah kering..selamat...hari ini mula kan hari dgn rasa M amat menebal..hehehe..maklum la kan dah keja sepanjang minggu 6 hari terus..(org keja gomen 5 hari jer)..tapi aku keja 7 hari..ni tgah buat n3 ni masih kat ofis lagi..masuk gak ofis walau lambat ari ni kul 230 ptg...melayan kan anak2 dulu kat rumah..masak lunch..suap makan tuk reen n shakir...settle kat umah baru gerak g ofis...reen tuntut janji plak nak potong rambut.mmg dah janji last 2 week..ari ni dia ley plak ingat dan excited nak jugak...so bawak dia je la g tgok salon tu buka ke sunday ni kan..lalu salon tu buka so masuk ler dan reen dah pendek la rambut dia ni...hari tu dah melepasi bahu..sbb leceh la nak ikat nak cuci time hari sekolah tu..nanti lembab plak nak pakai tudung..kompem bau semerbak plak nanti...so aku pun agree with her to cut...sbb nti dah besar sikit pandai la dia handle kan..nak panjang mcm mama dia masa muda2 dulu pun no hal...jaga la sendiri kan...

Wajah baru reen...mmg cute dgn pipi dia lagi..aduhaiii anak ku yg comel...






Rambut lama reen


Menu lunch hari ni ..masak simple jer la...asal kenyang..n bawa kan ke ofis tuk hubby yg pegi awal pagi lagi kul 930 tadi...dan layan kan reen la hari ni..beli sandal la..bla bla...sesekali dpt jalan berdua dgn dia..pe lagi amik peluang je la dia...apa nak kata..dah anak kan...layan jer la...

Menu lunch hari ni seadanya..







So semua pun kenyang dgn menu lunch hari ni...malam ni nak try merajin kan diri buat triffle plak...kalau jadi tu tanda R la..kalau x mmg ler penyakit M menyerang tiba-tiba..hahahahaha...


Apa pun aku adalah aku ---> NJ

3 comments:

kakcikseroja said...

Comelnya anak dara tu.. boleh book untuk buat menantu ni! :)

Ernie said...

banyaknya menu akak... sekali makan memang habis yer kak?

NJ said...

salam ernie
masak x byak pun tuk tgahari sekali dinner..kira 2 kali makan la..anak 4 org..tapi dah besar2 kan..makan boleh tahan la..huhu

salam kakciks
menantu ek?..kalau jodoh x kemana..dah jadi besan lak kita ek...kompem gempak celebriti pun kalah nti tu..ekeke