Yang sudi mengikuti disini..

Friday, November 20, 2009

Jom makan

Sape nak..amik la sorang semangkuk..mushroom soup ni...masak malam tadi...anak2 pun suker makan..aku lg la suker kalau masak apa pun dorang makan..shakir plak siap cakap..ni mama beli kat pizza hut ker?...emm..mama masak kat dapur dia kata beli pulak..adusss...tapi rasa mmg sebiji mcm yg kat pizza hut tu..tengok kat umah HAZILA tu yg terus nak masak..makan la dengan roti..konon nak diet la x makan nasi kan ke malam2 hari dah...eynda...99HTN... muahaha..dapat kah ku tahan perasaan ku ini...harap2 dapat la kan..insyallah..




N3 hari ni x de citer sgt pun nak post..so ni jer la citer ku..masak tu anak2 dan makan...hari ni dah last day sekolah..so kena la masak hari2...tapi tuk anak2 aku suker jer...no hal..aasl dorang makan kasi licin..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



4 comments:

mimie loma said...

betul tu NJ......masak ari2 tkpe asalkan anak2 nk makan.....jadi tkde lah kita rase penat sebalik nye sonok lagiiiiiii....

mase ni lah nk tunjuk bakat ketereran kite mask ek......hahahah

klu tak anak2 tk tau yg mak die pandai masak........sebuuut je.....hahahah

Pn Kartini said...

Salam Sis..:):)
statement..aku adalah aku..i likeeee!!:):)

Baguslah sis..jaga pemakanan..
Tapi bila cuti2 camni..+ hujan..cepat bebenor lapar nyaa..:):):)

kak ina kl said...

salam NJ..akak pun buat jugak sup ayam ala-ala campbell..sedap kan..

NJ said...

TO MIMIELOMA
ye la kak mimi..masak jgn x masak..selagi berkesempatan ni kan..tapi mmg seronok family kenyang makan apa kita masak..dr beli yg rasa lum tau sedap dgn mahal lg skrg ni kan..
to Kartini
Kena jaga pemakanan kita skrg ni akak usia makin meningkat..elal lebih baik dr merawat kan..
Statement tu..i likee too..hehe
To kak inakl
tu la kak sesekali masak sup mcm tu..x yah nak beli kat luar mahal2 tu kan..lg puas makan..yum yum