Yang sudi mengikuti disini..

Monday, November 23, 2009

Jawab TAG Lia

Berhari2 nak jawab TAG dak MAZALIA ni...hari ni try la siapkan...last saturday terima call dari LIA dia eksiden kat Wangsa Maju..tapi keta je la sikit kemek...Lia x apa2..syukur..cuma terkejut je la..yang call aku tu nak tanya pasal Insuran la pun...harap Lia tenang dan sabar dgn ujian....dan disini akak try jawap semampu yg boleh..sebab soalan panjang lebar sgt ni..seksa perah idea pk nak jawab ni...


1. Anda rasa anda HOT?
Rasa hot yg nak marah temper mmg ada jugak dgn anak2 sikit..dgn customer sikit...dgn
jalan jem sikit..tapi dapat sabar lagi la so far ni..istifar banyak2..alhamdulillah...tapi i
will try to be forever HOT WIFE to my hubby..

2. Upload gambar kegemaran anda



3. Tentang gambar ni kan....
Gambar ni hasil dari duk belajar edit2 pic tu la kan..dan tgok mcm nice je nak letak katheader dan tu la dia header umah ni..lg pun sbb pic kenangan RAYA 2009 dan yg palingpenting pic dgn org tersayang HUBBY ku..ahaks

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Semasa besday Norshukrina ke 8 (2 november lepas)..
Makan pizza ni pun time ada celebrate besday anak2 jer...nak selalu kopak poket aku atau hubby pun..mahal tuhhh..sesekali ok la kan..

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Tadi dengar lagu Ku dihalaman Rindu = Left handed
( Mengingatkan aku pada zaman aku berkenalan dgn hubby dulu lagu ni top..so sweet the    memory to rewind)

6. Apa yang anda buat selain menyiapkan TAG ini?
On de way dtg ofis tadi tayar kereta flat jer tgok..singgah kedai tayar cek..sekali ada paku..so kasi tembak la tayar tu..sib baik tubeless dan sib kena belah tengah tayar kalau tepi haus la kena tukar tayar plak..sampai ofis siap kan 2 cover note Insuran..buat roadtax customer guna myeg..pas tu fill up form tuk customer nak top up UNIT TRUST...attend customer walk in tanya pasal kos insuran nak renew..dan settle down payment for KORBAN minggu ni...alhamdulillah nak buat korban dan ada rezeki sikit nak kongsi dgn yg memerlukan...insyallah..

7. Selain nama anda sendiri...anda dipanggil nama apa?
Nama NORMA...
Hubby call me ayang je or Nor early married n sometime..tapi skrg ni AYANG je la..anak2 call me MAMA..My aruah mom call me MA...n all my uncle n auntie call me MA too..My friend call me N..kak N and some call me full name Norma..

8. TAG lagi 6 orang
1. Azita
2. Ain - Me n my kitchen
3. Ima - Mawar merah
4. Kakcikseroja
5. Hazila
6. Eynda

9. Siapa org no.1 pada anda
Officemate masa bekerja di same company dulu...hubby nya is my ex boss..dah lama kenal dah jadi mcm saudara rasa dah..sejak dia x bekerja..semakin terror masak segala menu dan kuih muih..dan dia juga la org yg memperkenal kan aku kepada dunia BLOG ni...tengkiu kak ita..

10. No.3 ada hubungan dengan sesiapa?
Tak ada hubungan saudara pun..tapi sahabat yg kenal di alam maya dan dah jadi kawan baik skrg ni...dan dah jumpa di alam nyata...tengkiu IMA - mawar merah..

11. Kata sesuatu mengenai orang no.5?
Sahabat di alam maya ni..very friendly..bila tegur cepat jawab..cepat mesra..walau baru kenal mcm dah lama rasa..cuma 1 jer la..x pernah tgok paras rupa dia ni..nak sgt tgok ni..bila la dpt jumpa dan bersua muka ye HAZILA?..hehe

12. Bagaimana pula orang no.4?
Seorang lagi sahabat dialam maya yg sgt2 friendly...suka blog kakcik seroja ni..dan x sabar nak tunggu bersua muka dgn kakciks..bila ye kakciks

13. Pesanan kepada org no.6?
Wahai eynda..selamat berjuang untuk 99HTN...semoga eynda berjaya..dan eynda juga sahabat di alam maya yg very friendly..rajin jenguk2 aku kat sini..dia org asal se negeri dengan aku pun ni..suker jenguk blog eynda sbb byak info dan storey yg x jemu dibaca.. bila nak turun KL mmg nak sgt jumpa eynda ni...bila la agaknye ek?..entah lah..


Okey Lia siapppp...harap Lia puas hati la ye dgn jawapan akak ni...adussss letih la nak siap kan ni pun...jenuh nak pk jap ni....so pada yg di TAG tu...6 sekawan..sila lah jawap TAG ni yer...mesti jawap..x kira la 2 hari ke 4 hari ker..x kan 14 hari kot..haha..jawap mesti jawap...




Apa pun aku adalah aku ---> NJ

4 comments:

eynda said...

Sis...kalau malam ni eynda free eynda jawab tag ni yer....kalau tak sempat esok2 la :-D

Thanks :-)

ima said...

terima kasihlah kerana senaraikan nama ima dan sudi jadi kawan ima...terharu sangat.

Tapi tak sempat nak jawab tag tu sekarang, sebab esok dah nak balik kg. Tungguuuuuuuuuu.

kakcikseroja said...

Salam N..

waaaaaaaaaaaa.....nak kena jawab ke??? alamak! alapak! kakcik x reti laaaaaaaaa.... ;-)

Ernie said...

wahhhh bagusla kak.
sangat detail I LIKE U hehe