Yang sudi mengikuti disini..

Wednesday, November 4, 2009

Masih belajar


Hari ni nak buat n3 jugak walau x de tajuk yg khusus pun..tapi sbb dah dapat ilmu sikit lagi ni aku nak publish la tuk kenangan catatan aku pun...nak di kira aku ni blogger baru dan x pandai pun lg nak edit2 segala benda kat sini..foto2 pun x la pro lg sgt..DC aku pun old pesen jer..bukan DSLR ke pe...so aku adalah aku....syukur apa yg ada...redha...tapi bab nak citer ni pasal edit2 pic pun..seronok bila kita dah tau satu2 ilmu tu (bg aku la)...ilmu IT ni pun zaman skrng ni kena tau..sbb keja sendiri mane nak g kursus2 bagai tu dah..dan boleh diturunkan pada anak zaman IT skrg ni pun kan..tu lg penting..IT dorang x bagus susah nak dpt keja nti lak kan...keja semua guna computer..

Ini lah antara hasil editing pic ya sempat letak n3 kali ni..kompem semua org cakap aku jiwang karat..tapi x ler..cuma suker je tgok pic2 ni berbunga2....tengkiu to nescafe ais..http//: maribinablog.blogspot.com..












Tu jer la pic yg ley letak..nak kena belajar lagi dan lagi ni..byak lagi yg x tau ni..adusss...tapi bila lebih byak tau ilmu IT ni lg seronok...lagi2 la jadi blogger ni lebih meriah suasana rasa...


apa pun aku adalah aku ------> NJ




9 comments:

ain said...

wahhh...cantik2 la. nak kena belajar gak ni.hihi

ima said...

wah...kak n,pandailah tu,cantik berseri2 gambar2 tu...

eynda said...

Tahniah sis...dah upgrade 1 level dlm dunia blogger ;-)

Header baru tu cun tau :-)

Am-flora said...

amboi..2! bukan main lagi dia eh! sejak dah pandai ni, bnyk ler photo romantik dia! kite pun x ler pandai sgt nj, masih terkial-kial gak ni! tapi cntiklah photo2 tu, nanti leh lah ajarkan kita pulak ok! bab2 cam ni kite mmg suka..

Am-flora said...

amboi..2mboi..! bukan main lagi dia ya, sejak dah pandai ni, macam photo romantik yg keluar. kite pun x ler pandai sgt nj, masih terkial-kial gak ni.., ha, nanti blh ler ajarkan kita pulak. suka gak bab2 cam ni!

Ena Qalinsya said...

kak, kak blajo katne?
ena try masuk tu dia suh bayo kalo nak huhuhu.. bgla link dia..
yg border tu ena guna WORD jek ihiks

Ernie said...

amboi2.... dah pandai yer kakak sorang ni...
cantikla kak.

NJ said...

to ain & ima
emm..tq2..tu la kena belajar lg.. ada yg akak tau tapi ada yg akak lum tau lg ni..
to eynda
tq2..mmg kena byak belajar nak upgrade ni kan..
to am
pegi jer kat add blog yg dah diberi dalam n3 tu..mcm2 ada kat sana..tuan umah tu pun kepala ok sgt wa cakap lu..hehehe
to ena
free jer la masuk kat maribinablog.blogspot.com
to ernie
ala erni pun boleh masuk jer kat sana k..mcm2 ada

CIKGU ZAM said...

gambar gambar gambar yang mengamit memori kenangan
wujud gambar ketenangan,
hadir pelbagai warisan