Yang sudi mengikuti disini..

Wednesday, December 9, 2009

Annual Dinner Felda Johor Bulkers

Sambungan cerita petang ahad lepas tu...dah antar anak2 balik umah..semua dah kenyang kami pulak return lagi pusing tawaf semula ke JB sbb pg dinner kat Puteri Pacific Hotel..tempat keja hubby yg buat..kalau aku skrg ni mmg dah x de la nak dinner2 ni..sbb dah x keja makan gaji lagi kan...ada pun candle light dinner dgn hubby je kot..tapi tah bila la nak ada lagi..hehehe..susah nak dpt chance berdua2an pun skrg ni...apa2 mesti kena ber 6 la jawapnya...nak kena set betul2 masa nak dpt berdua2 pun...tapi selalu duk kat ofis ni ber dua pun kan..kira time ber2an selalu sgt la aku dpt..hehehe..

Pegi dinner ni bukan apa..setakat temankan hubby..makan2 mcm biasa la..nak tunggu dpt hadiah cabutan bertuah...x bertuah la kami malam ni..x de rezeki nak dpt lucky draw la kot ni kan...nak jugak..g beli sendiri la jawapnye..hahaha...majlis meriah jugak la sbb semua group join sekali dari KL pun turun...dimulakan dgn ketibaan bos2 besar CEO FJB...ada silat2 semua tu...mem besar dpt bunga..tapi CEO ni mmg very low profile orgnye...wife dia plak kawan hubby masa zaman sekolah dulu..setempat..Kg Cahaya Baru..Datin El mesti kenal ni..Cik Puan Azizah...skrg dah jadi wife CEO Felda Johore Bulkers...yg cakap dorang low profile tu..sbb masa buat makan2 kat kedai aku ni dorang dtg tau dgn anak2...kalau x ye mane ada CEO nak dtg majlis kecik mcm tu kan..lg la hubby pun bukan manager kat FJB...aku mmg tabik spring pada En azman n wife..







Masuk pic jari sape lagi ni..tgok cincin jer dah kenal..hubby ler..suker interprem jari dia..



Terus pegi Dinner ni x sempat nak salin2 baju glamer dah...mood pun x de sgt ni..

Antara artis yg diundang adalah Jay Jay dan Wana (My Star LG)...Jay Jay aku suker sgt sbb suara dia mmg power dari dulu sampai skrg x berubah..life plak tu..caya la..Wana plak biasa la org laki2 suker la tgok pakai baju daring gak...ramai komplen kata hubby...tapi dah artis kan apa nak kata..sbb meja aku jauh skit dgn pentas malas nak bangun g depan snap pic pun..dgn aku yg time tu mmg masih x ok lagi..maklum je la kan...ni je la pic yg sempat snap ari tu..zassssssss





Dan yang ni my sister in-law yg keja sama mcm kakciks Tea Lady kat FJB...dia yang dpt hadiah lucky draw - home theater..aku tgok jer la..



Apa pun aku adalah aku ---> NJ

10 comments:

kakcikseroja said...

Hahaha.. ada gak geng kakcik, kan N? :)

Orang beso2 kalau merendah diri.. ramai yg sayang dan memuji.. tapi, kalau jenis bangga diri.. depan mmg le org puji.. blkg?? hmmm...

NJ said...

ye kakciks..
kak ipar tu keja sama mcm kakciks cuma dia lum ada buat blog je lg..kalo x mmg dah sama la tu.hehe

Betol la kak..kalo org beso nak ninggi diri semua x suker pun..

h4ni3 said...

waahh.. syoknye SIL kak nj dpt home theater

Azmiezas said...

Amboi..akak..dinner sakan..

NJ said...

hanie
tu la rezeki org kan..akak ni nak kena pi beli sendiri..x pe la..
azmiezas
x sakan pun la..sikit2 je..dah tua2ni mane nak glamer lg dah..hehe

ain said...

we all pun klu gi dinner, tak pernah bertuah nk dpt lucky draw.hehe

LanaBulu said...

kakcik NJ pun dapat hadiah juga kan..
berdua tu kira hadiah lah..tak gitu?

ima said...

salam kak n...wah seronoknya dapat temankan suami g dinner...tak dapat hadiah pun tak pe...mungkin lain tahun adalah rezeki tu!!

CIKGU ZAM said...

salam, amboi gembira nampaknya berdinner dalam majlis ramai2 ye,

ninie's corner said...

dah lame tak gi annual dinner cam gitu........