Yang sudi mengikuti disini..

Wednesday, December 30, 2009

Hari yg beezeeeee...

Salam hari Rabu tuk semua...n3 nak citer pendek jer sebab dah lambat dah nak kena balik dari ofis..mr hubby tu asik paksa2..cepat ler..dah lewat ni...lg pun dr siang mmg x sempat nak n3..byak sgt keja..alhamdulillah rezeki yg ALLAH beri tuk hari ni..syukur pada NYA...

Ptg tadi plak ada terima kunjungan teman blog..mmg x janji tapi dia kebetulan lalu dan ada urusan di sekitar Taman Kota Masai ni...so singgah sekali..Leyazakwan...tu la teman blog dari alam maya dah bersua muka dialam nyata akhirnya...Leya mmg peramah dan periang..cepat mesra...hope akan dpt geder2 lagi dalam suasana yg lebih nyaman...sorry la kat ofis ni x de apa nak dihidangkan...



Ayam masak kicap menu lunch tuk anak n aku hari ni..dan nak letak pic pinggan yg baru dpt dari SIL tu ar..pinggan kuah kecik jer..tapi ok la dpt tambah adik beradik OC yg sedia ada...sukerrr



Brekpes dgn pisang goreng +keledek goreng + nescafe tarik...tuk anak2 kat rumah..



Meehoon sup daging ni dinner malam tadi...lepas balik dr ofis makan dgn hubby kat dapur..emmm



Coklat ni anak2 order on de way balik buy la..mama tumpang skit jer..x pe kan..kui3


Kata n3 pendek jadi nak pjg gak dah ni...hubby dah bising2 jer..sudah2 la buat n3 kat blog tu..dah lewat ni..i tutup u tinggal eh...tidakkkkkkk...


Selamat malam semua....(bajet ramai jer yg bacer ek....x de hal la tu...)




Apa pun aku adalah aku ---> NJ



7 comments:

ain said...

hari ni pun saya tersgtlah busy gak!! awal2 pg dh kuar ke spital buat meidical cek-up utk ikram. berjam nunggu!!! penat!!!!

NJ said...

to ain
tu la kan medical checkup mmg lama nak nunggu..ain g hospital mane ek?anak akak kena buat jugak ni.. minggu depan kot..sbb daftar 12/1 nanti..lepas kan anak3 naik sekolah dulu la..

NJ said...

to ain
tu la kan medical checkup mmg lama nak nunggu..ain g hospital mane ek?anak akak kena buat jugak ni.. minggu depan kot..sbb daftar 12/1 nanti..lepas kan anak3 naik sekolah dulu la..

kakcikseroja said...

Salam N...

entah bila pulak la giliran kita nak bersua muka ek?

Syukurlah dengan kesibukan itu.. tandanya rezeki masuk kan? :)

eynda said...

Sis....hubby pun suka perli2 sebab kita leka berblog ekkk hehe...sama la :-p

Bila sis nak datang shah alam ni?? Boleh kita jumpa2 pulak...

Happy new year sis :-)

Erna said...

salam NJ..kata rengkas..tapi..sedap nampak menu tu...

NJ said...

to kakciks
tu la duk tgok kakciks geder2 dgn geng KL jeles nih..dah la geng dgn MAS plak tu..ishh..insyallah kak..
to eynda..
ha tu la kan..kena letiaq sedia la kita ni..kdg tu leka pun ya..duk pi walking sedia..hehehe..
insyallah kalau sampai SA akan calling2 inform k
to erna
ala erna mmg simple masak kicap jer..tapi cukup la tuk anak2 kenyang makan kan..tu kepuasan kita