Yang sudi mengikuti disini..

Sunday, December 20, 2009

Dinner for besday Girl

Dah penat2 balik mandi laut <--- laut yg x berape nak laut..camane tu ek...boleh je la..janji ada air laut...surut dah pulak..malam bawak anak2 g dinner sbb besday girl tuntut tu kan..mesti kena bawak gak ar..dah undi punya undi paling ramai pilih makan kat sini la pe lagi pegi la..layan je la pic ni.....zasssssssssss



Besday girl dah hepi sbb dpt makan la pe lagi..



Dua pic mama & anak dara...



Pic fader & doters plak la ni..



My fantastic four..I love u all







Dan menu2 kat atas antara yg kami order Pizza tu Chicken Supreme..Cheese bake rice..set prawn tempura,potato asik luper jerk nama menu ni...dan air milo ais juga orange juice...apa pun kenyang..tengkiu hubby sbb belanja..alhamdulillah..kenyang sgt..

Itu saje n3 hari ni..sbb tenet ni sgt2 la slow mcam kura2 plak jalan nye..


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



7 comments:

Pn Kartini said...

Happy besday utk mimi..!
Dah 2 kali auntie ucapkn...
Moga mimi jgn nakal2 ya..Ingat pengorbanan mak ayah..:)

To sis nj..:)
Moga sis sht dan ceria selalu..:):)

NJ said...

to tinie
timakasih wish kali ke 2..x pe.. suka je tinie rajin dtg sini..doa akak jua tuk tini semoga sihat ceria dgn family tercinta k

kakcikseroja said...

Salam N...

ehem! lawa la bakal menantu kakcik tu... :)

LanaBulu said...

Heavy tu..kak Nj..
Kalau ye pun habaq2 lah mai sama..kot2 kita boleh pi joint sama..noo

Jieda said...

Selamat harijadi wat mimi.Dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran to MIMI.. Moga cemerlang dan mnjadi kebanggaan keluarga...

Amboiii KAKCIK dah booking dulu...Takdak chance ler saya nak ber"besen" dengan NJ kita nihh...wuaaa...! > hantuk kepala..

Ernie said...

nak jugak wish....
happy birthday to mimi... moga menjadi anak yang solehah amin....