Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, December 8, 2009

Sepetang bersama anak2

Salam semua tuk hari ini semoga diberi kebahagiaan berpanjangan kepada semua sahabat2 ku sekelian...alhamdulillah..kesihatan agak membaik setakat ni..maklum la penyakit yg mmg dtg setiap bulan dan tiap org dgn berbagai cara tersendiri..itu dugaan ALLAH bagi pada kita semua yg berbeza caranya...apa pun kita mesti lalui dgn sabar dan redha..sama mcm aku pun kena terima dgn redha...sabar dgn dugaan diberi..

Hari ahad tu sepatutnya kena attend seminar di M Suite Hotel (Takaful Malaysia) tapi aku x dpt nak gagahkan diri diwaktu pagi kerana x dpt nak melawan lg sakit yg ada pada diri ni...tapi mesti gagahkan demi anak2 sbb dah janji nak bawak derang di makan2 ptg tu..sbb malam nak kemajlis lain pulak...aduhhh rasa aku x nak gerak dari bantal dan tilam yg kubaringkan diri ini saat tu...x dpt makan pun x pe la pk yg penting dpt baring dgn melayan sakit aku tu....tapiiii...demi anak2 dan hubby kugagahkan diri juga ptg tu...lg pula kami ada appointment dgn customer unit trust (Investor)..ptg tu jugak...so aku relakan juga diri untuk pergi bersama anak2 dan hubby...

Kami ke Mc Donalds je pun...layan anak2..derang suker la dpt makan2 mcm ni..apa pun aku gunakan sebaik masa bersama mcm ni..






Dan ini lah dia REGULAR customer unit trust kami..derang ni Manager Mc Donalds pun...sorang kat Air Biru dan sorang lagi kat Pelangi Indah...ada 3 org lagi x dpt jumpa kerana ada tugas lain...maybe jumpa on next week..



Dah x larat nak menaip lagi panjang n3 ni...dan ada customer walk in jap ni..nti sambung lg la...



Apapun aku adalah aku ---> NJ



11 comments:

azieazah said...

Salam perkenalan.. klik dari blog LB..

boleh saya mengomen..?

ninie's corner said...

semoga kak NJ cepat sembuh......

ain said...

lamanya tak gi McD. patut kena bawak bdk2 gak la weeknd ni!!!

Azmiezas said...

cayalah akak, sakit2 pun akak layan anak2 1st class..sebenarnya tu lah dia namanya ibu kan kak??..kita selalu lupa kesakitan kita bila bersama anak2..

ima said...

salam kak nj...seronokkan kalau berkumpul sekeluarga dan makan2...ibu yang sakit pun boleh jadi sihat...demi untuk anak2 dan suami...

kakcikseroja said...

Budak2.. kalau dapat makan fast food, bukan main suka lagi..:)

NJ said...

to ninie's
Timakasih doakan akak.. alhamdulillah dah sihat rasa saat ni
to ain
for kids kan we just give what they like to make them happy...but not selalu ha..kopak akak beb..hehe
to ima
masa mcm ni la yg akak tunggu2 pun bukan selalu dpt mcm ni ima
to azmiezas
demi anak2 kita kena korban byak dalam memberi bahagia pada mereka
to kakciks
ye la kak..budak2 mmg suker tu.. sesekali tu join jugak mak bapak budak..ahaks

Ernie said...

demi anak yer kak... nak tak nak kena gak kuat.

LanaBulu said...

Syoknya bersama anak2 kan ..
Bayangkan kak NJ dikelilingi oleh sepuluh orang anak2...fuhh..kelam gelematlah jadinya..hee

NJ said...

tu la LB..tapi anak2 ni masa kecik jer kita duk jenuh nak jaga..bila nak besaq..4 org rasa x ramai dah..depa duk sengap dalam bilik kita duk sunyi la didepan hall tgok muka masing2...tunggu la 3-4 taun lagi mesti sunyi...nak tambah kilang dah tutup production.. hahaha..x pa la bagi besaq la yg ada ni..alhamdulillah dari x dak tu kan..

Ibuhani said...

x sihat pun smpt gi makan ngan anak2 n smpt gak wat bisnes ekk NJ.....keep it up....smoga success :)