Yang sudi mengikuti disini..

Tuesday, December 22, 2009

Menu hari ni

Salam semua...hari ni n3 masak lagi la..pe lagi nak citer ek..idea yg ada pun ni je setakat ni..nak melayan tenet yg mcm kura2 lg..dah tu keja pun boleh tahan gak menduga kesabaran aku ni...dengan printer yg nak tunjuk perasaan kat aku plak..dah penat ker asik printing jerk...aduhhhh....sabar je la kan...apa nak kata..time byak keja ni la nak buat hal..nak kata x ok baru lagi ni...sabar..sabar...
nasib baik dear cakap hari ni masak sedap...aku suker la kan..dia makan tadi sampai sendawa beso lak nye..pedas lg plak la suker jer la tu....masak simple jer pun ari ni...yg penting semua family kenyang perut..hati aku pun senang...pic ni jer pun..layannnnnnnn...

Sambal udang + petai la menu hari ni...nyummm nyumm...



Sayur campur



Ini karipap tuk bekpes la...krup krap..




Ok n3 kali ni..cukup takat ni je la ek..ada yg lapo ke..jgn marah la ek..kui3


Apa pun aku adalah aku ---> NJ

6 comments:

kakcikseroja said...

Salam N...

biar pun ringkas, keikhlasan seorang ibu/isteri memasak pastinya akan membuatkan seisi keluarga bertambah erat ikatannya. InsyaAllah.

Ernie said...

nasib baik lepas sarap... kalau tak saya gigit akak hehe

LOVE2COOK said...

Sambal Udang Petai...uish uish uish! ;)

LanaBulu said...

TIDAK ADIL!!!
Jangan dok buat lagu ni selalu kak NJ..
perut terus menjerit bila ternampak..sambal petai tuh...
Fuuhh..
tak patut...

NJ said...

Salam to all
tu la kakciks kan kita masak kena ikhlas..bau la org2 yg makan rasa sedap jer walau masak simple2..
ernie..jgn gigit akak ar..hari ni balik beli udang eh..masak cam tu..hehe..
LB jgn marah no..duk teliuq tgok no..pi balik balik udang dan petai suh org kat umah masak no..ekeke
to love..emm cannot tahan..u must cook that too..hehe

Azmiezas said...

Kak NJ..sambai petai tu feveret saya tu..saya ni tak boleh nampak petai ngan udang..mesti singgah punya lah..