Yang sudi mengikuti disini..

Thursday, December 10, 2009

Dari alam maya ke alam nyata

Salam hari Khamis...dah 10/12/2009..dah nak abis dah tahun 2009 ni...bulan 12 ni lg la tanda dah nak masuk tahun baru dan anak2 nak mula sekolah sessi januari 2010..tapi aku masih lum prepare apa lagi barang2 sekolah anak2 x sempat lg la..aduhh...pack tol time rasa...tapi dalam pada tu sempat lagi pegi jumpa geng alam maya malam tadi...mmg dah plan awal..so x la tergopoh gapah kan...dah set time n tempat...so tinggal serbu jer..eh serbu ker geng....boleh la ek..umah Kak Yaya aka kak yah...selalu tgok dalam n3 dia jer..tgok header umah dia tu mmg mater x berkelip2..sekali pegi tgok depan mater lagi ler mater x mo nak kelip rasa...aduh..jatuh cinta pandang pertama la kak yaya...mabeles tol dia hias rumah dia...i likeeeeeee...aku tiba awal dari yg lain..dorang ada sesat la...biasa la x biasa kawasan sini...aku mmg hari2 lalu area tu...x de hal nye...alkisah nyer husband kak yaya tu lak kenal my hubby..dia keja dalam Johor Port jugak as a Kastam so mmg pernah jumpa dgn my hubby la..so dia kenal..cuma hubby x dpt ikut jer malam tadi dia balik lambat...lain kali mesti kena pegi lagi...(tu bukan nak bawak hubby2 berjumpa tapi aku yg nak pegi ni..hahahaha..taktik kan tu kak yaya..sshhh)...kui3x....eh gelak mcm tu lak ek...kui3x....alahai jun..aku ni pun baru2 nak berjinak2 dgn deco2 bagai ni...skrg ni biasa2 je..x la ke inggerisan sgt lagi..sbb hubby still suker bali....sabar2..

Dah la tu pg umah kak yaya x de apa nak bagi pun..x sempat nak g cari la kak...sori ek..lain kali N bagi akak special....alamak mesti yg 3 lagi tu nak jugak ni..ssshhh diam2 kak yaya ek...ekekeke...x la kalo ada semua mesti dpt kan geng kan...jgn risau...

Apa pun kak yaya aka kak yah mmg mesra alam dan very the friendly..en Yastan pun ramah....dan yg lg 3 org geng tu mmg sgt la ramah tamah...miahahaha...akak suker dpt geng yg x kisah mcm tu..senang nak citer2..eija dah pernah ber sms...cuma intan jer setakat dialam maya..jun plak mmg 1st time kenal n jumpa...masuk geng terus la...tambah lg 1 geng...aminnn

cuma terkilan sikit jer masa nak pegi tu baru ingat bateri kamera buruk aku luper nak cas..kong la jawapnye....dah x de pic aku..tapi dalam diam tu sebelum dorang tiba...dah mintak anak dara kak yaya snap kan guna hp (pinjam hubby) lagi..hp aku dah innalillah....uwaaaa...tu yg x brape clear dgn lampu romantik umah kak yaya lagi la...sib aku ni besor nampak la jugak kan...hahaha..yg penting ada kenangan...jgn marah ye kak yah...apa pun aku suker sgt dpt jumpa dorang ber4...

Harap lepas2 ni nanti ada lagi geng alam maya lain akan dpt join geder2 mcm ni..leyazakwan..noreen..coco..dan ramai lagi kan..




pic ni mmg blur...aduhai...kenapa la luper nak cas bateri DC aku..uwaaaa



Eija,intan & june..ni masa korang lum sampai eh akak posing dulu..kui3x...


Ni masa kat ofis posing jap..snap sendiri pic kat hp hubby jer...



Ni plak dak Shakir Nazim nak jugak interprem..pagi tadi snap ni..suh masuk pic dia kedalam blog mama...layan jer la..anak pun dah pandai nak jadi blogger ni...kui3x...


Tu jer la n3 kali ni...x larat la nak menaip dah ni...nti sambung lagi ek...pic cenderahati dari geng pun x sempat snap lagi...tungguuuuu....


Apa pun aku adalah aku ---> NJ



3 comments:

h4ni3 said...

cantiknya rumah kak yaya!!

Ibuhani said...

best dpt gather2 dgn kwn sekepala :)

ima said...

amboiii...seronoknya gi jumpa ngan geng blogger...memang cantiklah deco umah kak yaya tu...