Yang sudi mengikuti disini..

Monday, December 14, 2009

Lain nak buat lain yg jadi

Aduhai n3 hari ni aku duk ejas2 la kan nak tukar kulit umah ni...sekali tgok dah ilang dah Guest book..nak masuk balik mesti org yg dah sign in menci or marah kat aku terus x mo sign in lagi...tu la x pandai buat2 pandai konon nak ejas2...nasib la aku ni kira bodoh2 pandai gak la kan...(hehehe puji sendiri le x kan org lain nak tlg puji lak kan..)..<---- dengan perasan nye puji diri sendiri ni...

Tapi tu la..relax dulu la nak buat guest book tu..nti tgok2 dulu yg mane nak buat baru tu..tangan gatal2 nak ejas tu la kan..padan muker aku gak..amik ko..nti org pun x nak sign in dah...(hape2 la makcik sorang ni kan..)..x reti buat la cara x reti...cakap tuk diri aku la ni..lu pk la sendiri..lain kali save la dulu backup ke pe kan...follower tu plak dah lebih seminggi x view plak..uwaaaaaa..(ada yg sudi tlg bg ilmu nak ejas balik ke ni?..)

Tapi ni la hasil nye duk godeh2 gambar..ni la jadinye..nak wat keja system JPJ dgn myeg traffic nak cek saman online semua slow giler minggu ni...so ini la keja yg dpt aku buat...selain dari keja yg betol2 keja..

Apa pun layan jerk la ek...sape x suker jgn tgok...ada aku kisah...zasssssssssssss








Dah lama x buat n3 masak2 ni rasa dah...x sempat nak snap pic lak nye skrg ni...(mcm datin rosmah la konon..bezi..kui3x)..


Apapun aku adalah aku ---> NJ



7 comments:

ain said...

sbb tu sy malas nak masukkan gadget2 dlm blog, takut nanti tgn gatal nak godeh2, kang nanti semua hilang.hehe

Ibuhani said...

x per....try in error.....nanti expertlah tu......jgn sampai blog ni hilang sudah......buat hati2 ye...hahaha!

Pn Kartini said...

salam sis..:)
Pernah dulu..pandai2 ubah format..tup2..aduussss teruk jadinya..
Lepas hr tu....terus fobia!!!aduhaii...

suka tgk pic2 akak tu..kreatif dgn bunga2nya..ermm...buat camne ekk??tak pandai tini..
Pe2..moga sis ceria dan sihat hari ini..:):)

kakcikseroja said...

Salam N..

tu yang kakcik malas nak ubahsuai rumah kakcik tu.. mesti mcm2 yang hilang nnt... :)

NJ said...

salam to all
tu la kan..nak ejas kena hati2 dan tgok kot2 ada hilang terus kang.. tapi dalam pada tu plak boleh jadi yg x dijangka pun ada.. mmg kena hati2 pun nak ejas2 umah kita ni..maklum la saya ni ilmu kurang..kena belajar lg ni..

LOVE2COOK said...

Hi Kak NJ...

I think u may recover ur GB just by signing in to the site ya. Akak guna Slide.com ker??? Try logging in and check, coz ur account will be still there!

Love suka gadgets on my blog! hehex...always save them b4 doing any editings! ;)

LOVE2COOK said...

Not forgetting...U've got the creativity in editing those pics ya! Niceeee! :))